28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 10:58

Laatste reacties

- Advertentie -

Dank aan Sehos

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: [email protected]

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliseerd.

Vandaag laten we “Nelleke Zitman ” aan het woord…………..

Door allerlei onfortuinlijke omstandigheden moest ik op donderdag 18 april, midden tijdens onze vakantie op het prachtige Curaçao, ineens naar de dokter die mij onverhoopt doorstuurde naar het St. Elisabeth Hospitaal.
Daar bleek ik een nachtje te moeten blijven, voor een bloedtransfusie.
Mij moet van het hart dat ik me zowel bij het doktersbezoek (bij dokter Visser) als in de nacht in het ziekenhuis, zo veilig en goed behandeld heb gevoeld.
Iedereen heeft me zo goed geïnformeerd en met alle liefde en aandacht behandeld.
Het is natuurlijk helemaal niet leuk als je vakantie ineens zo’n vervelende wending neemt, maar ik moet zeggen dat ik nog steeds met een warm hart terugdenk aan al die lieve en zorgzame zusters en die zeer zorgvuldige dokoren die me die nacht, avond en ochtend bijstonden.
En hoe ik werd uitgezwaaid door de vrouw die me ’s ochtends mijn ontbijt bracht en tussen de middag mijn lunch, zal ik ook nooit vergeten, zo blij als ze voor me was dat ik al weer naar huis mocht.
Via deze weg wil ik dus heel graag het verplegend en medisch personeel van het St. Elisabeth Hospitaal en dokter Visser bedanken voor de manier waarop ze me behandeld hebben.
Ik zal niet zeggen tot volgende keer, want dat hoeft nou ook weer niet, maar mocht ik weer ziek worden op dat prachtige eiland dan weet ik in ieder geval zeker dat ik op Curaçao in goede handen zal zijn!

Nelleke Zitman,
Amsterdam

- Advertentie -
- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Tax-holiday Curaçao eerder afgegeven

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Minister van Financiën Javier Silvania wijzigt tijdelijk de Tax-holiday regels voor investeerders. Daarmee moet het aantrekkelijker worden om naar Curaçao te komen en te...

Trouw | Belastingadviseurs melden duizenden mogelijke zaken van belastingontwijking

Dirk Waterval Multinationals en hun belastingadviseurs en notarissen hebben begin dit jaar ruim 4500 meldingen gedaan van hun eigen betrokkenheid bij mogelijke belastingontwijking. Sinds januari van dit jaar...

ParadiseFM | “Verwachte inkomsten uit nieuwe gokbelasting niet realistisch”

De inkomsten uit het belasten van de Curaçaose gokindustrie zijn niet realistisch en onvoldoende onderbouwd. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. De krant beschikt over een advies van...

ParadiseFM | Amerikaanse basis heeft nieuwe commandant

De Amerikaanse Forward Operating Locations op Curaçao heeft een nieuwe bevelhebber in de persoon van Donald Morris. Hij verving vorige week John McCoy die tijdens een ceremonie...

ParadiseFM | Walvis- en dolfijnonderzoek gaande in Cariben

Er is al 3 maanden een uitgebreide walvis- en dolfijnonderzoek gaande in de Cariben. Zo schrijft de Amigoe. Het project wordt onder andere door het Wereld Natuur...

ParadiseFM | Curaçao opnieuw door IOC afgewezen

Curaçao is opnieuw afgewezen door het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Door die beslissing loopt het eiland alweer een kans mis om een olympische status te krijgen. Door...
- Advertentie -