Dagblad070 | Zaak-Henriquez in hoger beroep

De agenten gingen in hoger beroep

Het gerechtshof in Den Haag behandelt de komende twee weken de zaak van Mitch Henriquez. Hierbij staan twee agenten terecht die aanwezig waren bij de uit de hand gelopen arrestatie van de Antilliaan op 28 juni 2015.

Hij kwam hierbij om het leven, waarna veel ophef ontstond. De twee betrokken agenten werden in december 2017 veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraffen van zes maanden wegens mishandeling met de dood als gevolg. De agenten gingen in hoger beroep.

De zaak begint maandag met het vertonen van de beelden. Op woensdag heeft de familie van Henriquez spreekrecht.

Bron: Dagblad070

3 Reacties op “Dagblad070 | Zaak-Henriquez in hoger beroep

 1. Showroe di Emmastad

  @Hans en Abraham : en dat van deze Yiu di tera en politieofficier : als je de hele story niet kent, matig je onzinbabbel.. De familie heeft een enorme blauwe muur van tegenwerking moeten overwinnen en het OM en leiding Nationale Politie hebben op de achtergrond zeer creatief bescherming geboden aan dienders die na degelijk intern onderzoek ernstige fouten hadden begaan bij de aanhouding.

 2. Abraham Mossel

  @ Hans in dit is het geval hoger beroep zaak van de agenten, maar ie hebt 100% gelijk wat betreft jou commentaar, die hele familie dacht en denkt nog steeds er een vette kluif is uit te slaan, maar dat kunnen zij echt vergeten,hun beroep / cassatie is afgehandeld en dat hebben zij verloren, laat ze maar gaan werken die fam flodder

 3. ‘Op woensdag heeft de familie van Henriquez spreekrecht.’

  Betwijfel of iemand deze proleten uit de mondi van Aruba kan verstaan.

  In plaats van zich dood te schamen voor het gedrag van Mitch Henriquez blijven ze de publiciteit zoeken, ongetwijfeld gepusht door een ratvocaat met euro tekens in de ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *