Dagblad070 | Koning spreekt gouverneurs in Caribisch Nederland

De koning betuigde zijn steun aan de bevolking van de drie eilanden en prees de zorgmedewerkers daar voor hun inzet.

Koning Willem-Alexander heeft per telefoon gesproken met de gouverneurs van de drie landen van het Caribisch deel van het Koninkrijk. Alfonso Boekhoudt van Aruba, Lucille George-Wout van Curaçao en Eugene Holiday van Sint Maarten praatten hem bij over de toestand in hun land wat betreft de corona-uitbraak.

De koning betuigde zijn steun aan de bevolking van de drie eilanden en prees de zorgmedewerkers daar voor hun inzet. Aruba, Curaçao en Sint-Maarten zijn zowel medisch als economisch en maatschappelijk zwaar getroffen door de coronacrisis.

Op Aruba zijn in totaal honderd coronabesmettingen geregistreerd. Daarvan zijn twee mensen overleden en 68 patiënten hersteld. Op Curaçao is één coronapatiënt overleden. Op Sint-Maarten zijn 73 mensen positief getest, 12 zijn er overleden. Op alle eilanden ligt het toerisme stil.

Bron: Dagblad070

5 Reacties op “Dagblad070 | Koning spreekt gouverneurs in Caribisch Nederland

 1. ….”U schold mij als een Hond de deur uit om dat U zelf naar een andere afspraak moest”……[email protected] Abraham Mossel.

  Dat is typisch. De arrogantie van bepaalde toppers om zonder blikken of blozen een afspraak op de valreep af te zeggen, en er mee weg proberen te komen.

  Majesteitsschennis Lucille Wout? @ EricLapas
  Ze heeft zich niet altijd majestieus gedragen, vraag maar aan @ Roberto, iets met de Concordiastraat.

 2. Beste @Bram, het is wel jammer wat je hebt meegemaakt maar je hebt het hier wel over de man van onze gouverneur. Pas op dat je niet voor majesteitsschennis wordt opgepakt.

 3. Abraham Mossel

  Lucille is getrouwd met de grotste MAKAMBA HATER die er op het eiland bestaat, breek mij de bek niet open George, herriner mij nog toen ik 17 jaar geleden bij u op kantoor kwam met Pappy Jesseroen en mij alles werd beloofd door u, woningbouw en straatnaam borden leveren en plaatsen. Kwam op de tweede afspraak vijf minuten voor aanvang van een vergadering, U schold mij als een Hond de deur uit om dat U zelf naar een andere afspraak moest ben nooit meer zon hufter tegen gekomen als U op de Crim.

 4. Lucille Wout, was zij niet oorspronkelijk van de MAN?
  Heeft zij niet in de eilandsraad gezeten?

  Deze dame had vroeger ook een grore tetter over het koninkrijk en Nederlands toezicht.

  Was ze geen secretaris van Partido MAN? Deze dame is gedeputeerde geweest van o.a. de post Financiën, Sociale Zaken, Volkshuisvesting en Algemene Zaken?

  Kwam ze als president van het parlement niet in opspraak vanwege bedreiging van Nederlandse parlementariers die hun leven niet veilig zouden zijn? Sinds ze een riant Koninkrijkssalaris geniet is gaat ze niet meer zo te x en is ze een stuk minder anti Nederland geworden.

  Ben benieuwd wat voor zoete broodjes ze heeft gebakken.

 5. Ik ben benieuwd wat de gouverneur vertelt heeft over de herkomst van de voedsel pakketten. Of dat ze herhaald heeft dat de regering zorg draagt voor de zwakste in de samenleving.
  Of ze verteld heeft over de inspanningen die de regering levert om naar een gelijkere verdeling van het economische leed te komen.
  Of ze verteld heeft welke persoonlijke offers onze elite gemaakt heeft.
  Of ze verteld heeft over de grootse herstel plannen die het eiland een ongekende Welstand gaan geven.
  Of misschien heeft ze wel verteld dat het een chaos is dat de volgevreten elite moeite heeft om kruimels af te staan.
  Dat er geen sprake is van beleid of plan.
  Dat er geen inzicht is.
  Dat er geen toezicht is
  En dat er geen idee is om hier weer uit te komen.
  Wat zal ze gezegd hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *