30 C
Willemstad
• woensdag 14 april 2021 16:20

PBC | Nederlands reisadvies blijft voorlopig negatief

Persbureau Curacao DEN HAAG – Tijdens de persconferentie gisteravond in Nederland is er door het kabinet nog geen duidelijkheid gegeven over wanneer er weer gereisd mag worden. Het...

PB | Townhall meeting on volcanoes this Thursday

Residents of Saba are invited to a townhall meeting on Thursday, April 15 to attend a presentation by volcanologist Elske de Zeeuw-Van Dalfsen of the Royal Netherlands...

Democracy now! | Wednesday April 14, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 14 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Namen formateurs bekendgemaakt

Advocaat Chester Peterson is door partij MFK voorgedragen als formateur bij gouverneur Lucille George-Wout. Ook oud-minister en internationaal advocaat Rutsel Martha wordt later voorgedragen als formateur. De...

PB | Nieuwe procureur-generaal maakt kennis met Gouverneur

WILLEMSTAD – Op maandag 12 april heeft de nieuwe procureur-generaal van het Openbaar Ministerie van Curaçao, van Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba, de...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracaoNieuws | Suzy Römer wil feitenonderzoek HNO

CuracaoNieuws | Suzy Römer wil feitenonderzoek HNO

Persbureau Curacao

Minister Camelia Romer wil OM aansturen op HNO onderzoek | Persbureau Curacao

Willemstad – Suzy Römer wil dat het Openbaar ministerie naar de financieel situatie kijkt bij het nieuwe ziekenhuis. En dan gericht op de budgetoverschrijding en extra financiering van 200 miljoen gulden.

Reden is de lastercampagne van sommige media, die zeggen dat verschillende ministers zich persoonlijk verrijken door het nieuwe ziekenhuisproject.

Maar haar pijlen zijn ook gericht tegen Kòrsou di Nos Tur. Deze partij doet valse aangiftes, aldus Römer.

De minister zegt een eventuele parlementaire enquête naar de bouw van het ziekenhuis graag tegemoet zien.

Bron: CuracaoNieuws

7 reacties

 1. De kiezer aldaar zal er beter aan doen om deze gehele incompetente en alles behalve integer handelende bende in een keer op te rollen!
  Deze strategie is niet nieuw van Chief Corruption Romer, zand in de ogen strooien en lekker door rommelen.

 2. Zij was het toch die omdat ze geen macht over USONA had haar stromannen Bertrian en Martina en hun hele geldverslindende kliek aanstelde om macht te krijgen over het ziekenhuis debacle. Dat is dus vriendjes politiek bedrijven met geld van de belasting betalers. En ja deze juriste weet hoe een en ander zo te manipuleren zodat ze zelf buiten schot kan blijven i.p.v. transparant te zijn.

 3. Suzy zou, zoals ook de Rijksministerraad heeft laten doorschemeren, de eer aan zichzelf moeten houden. Haar ‘paardensprong’ van parlementair onderzoek naar feiten onderzoek door het OM is enkel het resultaat dat er inmiddels aangifte tegen haar is gedaan. Echer, het OM van Aruba of Nederland kan zij niet ‘aansturen’.

  Indien de aangifte tegen haar vals zou zijn, weet zij, als geen ander, hoe dat eventueel te ‘corrigeren’.

 4. Volgens mij is de masker van deze vrouw allang gevallen alleen schijnt zij de enige te zijn die denk nog iedereen voor de gek te kunnen houden.

  Mevrouw schreeuwt voor een zogenaamde parlementaire enquête, wetende dat een parlementaire enquête zeker 2 of 3 jaar in beslag neemt en een nieuwe regering kan de resultaten zo aan de kant schuiven.

  Daarbij komt dat dit parlement niet de kennis en now how (tumba zanger, dansleraar en eks politieagenten) heeft om een parlementaire enquête te voeren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties