26 C
Willemstad
• donderdag 20 januari 2022 10:48

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Serphos nieuwe redactiechef/hoofdredacteur Amigoe

- Advertentie -

Persbureau Curacao

Norman Serphos nieuwe hoofdredacteur van Amigoe | Persbureau Curacao

Norman Serphos is de nieuwe redactiechef/hoofdredacteur van de Amigoe. De Curaçaose middagkrant heeft al een tijdje niemand op beide posities. Op dit moment neemt eigenaar Michael Voges de honneurs waar.

Serphos is 1 mei begonnen, maar de colofon van de krant vermeld zijn naam niet. De krant heeft ook nog niets officieels gemeld.

Serphos was lange tijd woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Willemstad. Daar moest hij vertrekken na een persoonlijke affaire waarin hij een valse aangifte deed.

- Advertentie -

Banketbakker

Norman Serphos is op Curaçao ooit begonnen als banketbakker. Dat bracht hem in contact met Radio Kòrsou FM, waar hij na receptenprogramma uiteindelijk een journalistiek praatprogramma kreeg. Ook werkte hij voor Radio Hoyer.

Later ging Serphos terug naar Nederland om daar de woordvoering van het Antillenhuis op zich te nemen. In 2008 werd hij de woordvoerder van premier Emily de Jongh-Elhage. In 2010 werd Serhos woordvoerder bij het OM.

Bron: CuracaoNieuws

- Advertentie -

Artikel delen

8 reacties

 1. Ervaring alleen is niet meer genoeg, maar professionaliteit, integriteit, objectiviteit en vakkundigheid zijn van kardinaal belang.
  De heer Norman Serphos heeft de schijn tegen zich dat hij nogal ” redu” georienteerd is.

 2. Wel Glenn lees de reactie van “de vrede”, zegt genoeg hoe verdeeld de meningen zijn over jouw zeer discutabele vaststelling.

 3. @Loes, een koekebakker?

  Serphos was lange tijd journalist bij Beurs & Nieuwsberichten, en daarna all-round PR man en woordvoerder, die de klappen van de zweep, politiek, justitie en de samenleving door en door kent. Fouten maken we allemaal, hij gaf direct toe, niemand werd slachtoffer. Een ding is duidelijk: het OM is een vakman kwijt.

  En met zo’n ervaren kracht mag Voges in zijn handjes klappen. Duimen dat hij de man binnen de gelederen weet te houden. Hopelijk weet Serphos de Amigoe redactie frisse moed in te praten en te leren dat journalistiek meer is dan notuleren. Amigoe is slechts een schim van de krant die het ooit was. Met deze slimme actie kan Voges misschien nog net op tijd zijn krant uit het slop trekken, oplappen en nieuw elan geven.

 4. Norman Serphos is op Curaçao ooit begonnen als banketbakker en later woordvoerder van Emily De Jongh. Door één of andere reden heb ik altijd gedacht dat de man jurist is. Met de wetenschap van nu wil ik mijn mening over Serphos bijstellen, de man was altijd een lul.

 5. Dus nu op de payroll van OM en Amigoe?

  Maar mooi deze nieuwe baan. Serphos heeft een grote fout gemaakt maar blijft een vakman.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -