30 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 19:50

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Inbraak Van Den Tweel Jan Thiel

Persbureau Curacao

De patrouilleauto van Jan Thiel Security werd een aantal maal geraakt door kogels van de dieven | Persbureau Curacao

Onbekenden hebben vannacht om even voor vier uur met een witte Kia de pui geramd van supermarkt Van den Tweel op Jan Thiel. De dieven waren gewapend en probeerden na de ram de ATM van RBC open te breken.

Die poging mislukte. Buurtbeveiligingsbedrijf Jan Thiel Security was snel ter plaatse, waarop de dieven wegvluchtten. Nabij Fuik werd de auto van Jan Thiel Security negen keer beschoten. De auto werd ook geraakt. De achtervolging werd daarop noodgedwongen gestaakt.

- Advertentie -

Het hele incident staat op bewakingscamera’s, ook de camera in de ATM heeft de poging tot kraak geregistreerd. De daders voerden hun overval uit met hun gezicht bedekt.

De winkel is om 8.00 gewoon weer open. Dit is de tweede keer dat de pui is geramd, en ook de tweede keer dat er geen buit kon worden gemaakt.

De patrouilleauto van Jan Thiel Security werd een aantal maal geraakt door kogels van de dieven

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

14 reacties

 1. @John Bash, echt waar? Je hebt het over slecht opgevoede Nederlandse kinderen? Man, half Curaçao zou nooit een kind mogen krijgen, laat staan dat ze gaan proberen om ze op te voeden. Ouders zijn zo extreem nalatig hier

 2. @Henk1.
  Curacao kennende, zal men voor die paaltjes een vergunning moeten aanvragen. Het verlenen van die vergunning duurt maanden zoniet jaren.

 3. Wij zijn ook angesloten bij JTSecurity, als het alarm per ongeluk afgaat dan staan ze binnen no time voor de deur.
  Dit is de 2e keer, dan begrijp ik niet dat er geen maatregelen zijn getroffen om de ingang zo te blocken dat er alleen winkelkarretjes doorheen kunnen. Een kwestie van flinke ijzeren palen een pr meter de grond in boren.
  Kudo’s voor JT Sec. gelukkig is er niemand gewond geraakt. Door veel van die asociale rotzakken wordt het leven wel erg onaangenaam hier, vreselijk jammer allemaal.
  Maar niet getreurd, ik ben net een paar dagen teruf uit Amsterdam gekomen en was er net een plofkraak in de metro Ganzenhoef.
  Veilig schijn je nergens meer te zijn tegenwoordig.

 4. @ John Bash,

  Twee grote verschillen tussen een jonge YdK en een jonge makamba.

  1. Een makamba zal niet om het minste geringste exploderen van agressie en trekt ook niet direct een wapen.
  2. De gemiddelde makamba houdt zich niet bezig met criminaliteit, in welke vorm dan ook.

  Zijn toch wel twee belangrijke verschillen.

 5. @Trui. Neen, je moet het eiland volgooien met die hollanders. Krijsende asociaal gedragende kinderen. Vrouwen.met een verlopen hoofd. Oudere mannen die er jonger uit willen zien en allemaal met hetzelfde kapsel rondlopen. Benen en armen vol tattoos. Koude kak die kleding heeft meegenomen van de zeeman. Neen geef mij maar de curacaoenaar ipv die merendeels arrogante Hollander.
  Oftewel wat zou Holland mooi zijn zonder de Hollanders.

 6. Misschien wat betonnen plantenbakken voor de ingang zetten ? Maakt het naar binnenrijden toch wat lastiger.

  Dan nog even dat mooie systeem aanleggen waar een zaak binnen een paar seconden in zeer dikke ‘rook’ wordt gehuld en je geen hand meer voor je ogen ziet. Het spul is ongevaarlijk en verdwijnt na verloop van tijd ook weer vanzelf, maar het geeft de security wel de mogelijkheid te reageren. Alleen moeten ze dan wel met automatische wapens verschijnen, de meeste overvallers zijn immers ook bewapend.

 7. Uitmuntend werk van de Security. Waar was de politie?
  Zonder Jan Thiel Security was niemand meer veilig hier in de regio.

 8. Pluim voor de security. Helaas heeft het criminele tuig die ongetwijfeld veel plegers zijn zich niet doodgereden tegen een paal.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -