32 C
Willemstad
• maandag 3 oktober 2022

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

AntilliaansDagblad | Silvania schiet uit z’n slof

Aanval op journalist Gonzalo Cuales maar ook op aan PAR-verbonden bedrijven Willemstad - ,,Grote bedrijven die verbonden waren aan het kabinet-Rhuggenaath hebben miljoenen aan de NOW-regeling ontvangen, waarna...

AntilliaansDagblad | ‘Schaarste dreigt’

Importeurs wijzen op ongewenste gevolgen Makutu Básiko 2022 Willemstad - De nieuwe basismandregeling - Makutu Básiko 2022 - zal ongewenste gevolgen hebben, te weten schaarste en het mogelijk...

Democracy now! | Friday, September 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

CuracaoNieuws | Honkballer Loek van Mil overleden

Persbureau Curacao

Honkballer Loek van Mil-Curacao Neptunus | HSF:Henk Seppen

Honkballer Loek van Mil is op 34-jarige leeftijd overleden. Volgens een verklaring op de website van de Honkbalbond zijn de “gevolgen van een noodlottig ongeval” hem fataal geworden.

De Curaçao Neptunes speler kwam 48 keer uit voor Team Kingdom of the Netherlands. Hij had juist dit weekend bekend gemaakt te stoppen met honkbal.

Bron: CuracaoNieuws

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. @Wim1: je had geen link geplakt, maar de inkoud van een link gekopieerd alsof het je eigen verhaal was.

  Volgens mij een wezenlijk verschil.

  Overigens was dat niet @Wim, maar @Enri.
  Moeilijk he, meerdere nicknames.

 2. Een keer had @LaStiwz mij geschreven of ik geen eigen mening had in verband, dat ik keer een link had geplakt. Nu doet zij/hij ook hetzelfde, geen eigen mening @LaStiwz!?

 3. @LaStiwz,
  Zo ook is hij “als werper van Brisbane Bandits in een ziekenhuis in Canberra opgenomen….” Maar waar dragen dit soort opmerkingen aan bij???
  Het is heel denkbaar dat zijn beslissing om met professionele honkballen te stoppen hem heel zwaar is gevallen, maar wij moeten de wens van de familie om geen nadere toelichting over de precieze omstandigheden te geven, respecteren.

  @Trui,
  Niet alles wat @LaStiwz schrijft verdient een reactie. Zeker geen ongepaste reactie.

 4. @Hoedanook: ik snap niet wat je bedoelt. Het enige wat ik met de link wilde laten zien is: “…Hij liep toen ernstig hoofdletsel op bij een wandelongeluk…”

 5. @LaStiwz,
  Commentpolis staat berichtgeving in het Engels toe (vaak ook meer gedetailleerd). De reden voor mijn yahoo.com verwijzing is dat in het Engelse artikel duidelijk staat dat; “he made it up to Double-A in 2010”. met andere woorden Loek van Mil heeft de één na hoogste professionele honkbalniveau gehaald in de VS (Minor League). Op zich een hele prestatie gezien zijn lengte en er doorgaans gerekruteerd wordt vanuit de ‘Colleges and Universities’ in de VS.
  Kenley Jansen speelt en Jair Jurrjens speelde op het hoogste niveau (Major League). Dit om aan @Joop aan te geven dat in “de Nederlandse honkbal historie” er pitchers zijn die op het allerhoogste niveau gespeeld hebben en nu nog spelen. Jurrjens probeerde in 2017 een rentree op het hoogste niveau te maken, kreeg een contract met de Dodgers, maar werd betrapt op doping.

  Een van de eerste pitchers in ‘the Major League’ (hoogste niveau) van de antilliaanse eilanden was echter Calvin Maduro, 1996, Philadelphia Phillies.

 6. @Joop,
  Tot Nederlandse honkbal worden tegenwoordig ook Inwoners van de Caribische eilanden gereken (Aruba, Curaçao enz.)
  Ooit gehoord van Kenley Jansen of Jair Jurrjens? Waarschijnlijk niet, maar het zijn ook leden (geweest?) van het Koninkrijksteam. Beiden spelen voor teams van MLB. Daardoor kan het ‘Kingdom Team’ nu op allerhoogste wereldniveau meespelen.

  Maar over de dode geen kwaad woord. R.I.P.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -