33 C
Willemstad
• zaterdag 30 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Dodelijk ongeluk met alcohol

HomeMediaDolfijnFM | Dodelijk ongeluk met alcohol
1 dode toerist, 2 gewonden

Gistermiddag is een toerist uit Nederland omgekomen in het verkeer. Dat gebeurde op de weg naar Soto. Een Suzuki SUV reed ter hoogte van Cas Abou op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een witte Kia Pikanto.

De chauffeur van de Kia overleefde de klap niet, zijn partner raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Een andere passagier raakte eveneens gewond.

De identiteit van het slachtoffer wordt vrijgegeven zodra de familie in Nederland is ingelicht. Hij is het tiende dodelijke slachtoffer in het verkeer op Curaçao dit jaar.

Bron: DolfijnFM

9 reacties

 1. Wordt het niet tijd dat justitie ook de caféhouders aansprakelijk gaat stellen?Het komt vaak voor dat iemand de autosleutels zichtbaar op tafel heeft liggen en toch de hele avond alcohol geserveerd krijgt. In sommige beschaafde landen belt de café houder nog een taxi voor een dronken chauffeur maar op een eiland waar een taxi rit tussen 50 en 60 NAF kost, is het lastig natuurlijk.

 2. Lees de kranten, waarin staat dat de bestuurder stomdronken was en daarom is ingesloten.

  Triest dat de crimineel zelf geen schrammetje had.

 3. Waarom staat er in de kop : ‘met alcohol’, terwijl er in het hele artikel niets wordt vermeld over alcohol ?
  Heeft de politie die meegedeeld of neemt de schrijver van dit artikel het zo maar aan ?

 4. Ik was getuige bij dit ongeval en ben erg benieuwd wat voor straf de dader krijgt. De politie deed erg laconiek over dat de dader had gedronken.

  Overigens komen de slachtoffers uit Duitsland.

 5. Verschrikkelijk. Temeer daar de auto van het dodelijke slachtoffer is aangereden. Waarom staat in de kop ‘met alcohol’? Ik sluit het niet uit, maar is het al definitief vastgesteld? En waarom worden er van die onsmakelijke beelden met de slachtoffers op FB geplaatst? Kan de politie dit niet voorrkomen? Stuur iedereen (ver) weg van de ongevalsplaats als het filmen/fotograferen ter plaatse niet kan worden verboden.

 6. Benieuwd welke celstraf de moordenaar krijgt van Irma Lips.

  Hopelijk zien Carlos Monk en Rob Blaauw vandaag de foto’s in Extra en Vigilante.

 7. Het is 5 jaar geleden dat Dos Santos 3 wandelaars heeft doodgereden en laatst was een herdenking bij een monument voor deze slachtoffers.

  Alcala-Wallé heeft het woord gevoerd, ze had haar worden beter kunnen kiezen vinden. Ze had het over dat het goede van wat er gebeurd is, dat wij een monument hebben. Heeft ze dat in de auto er naar toe bedacht? Of had ze nog last van een Jetlag van het bezoek aan Maduro dam?

  Wat mij opviel is dat sommige volwassenen bezig waren om met hun mobiel te filmen. Zelf vind ik dat ongepast, het komt op mij over als gebrek aan respect.

 8. Benieuwd met welke flutstraf de alcomobilist er vanaf gaat komen.

  Las in het AD van vandaag dat er heel stevige straffen geeist kunnen worden, maar de Irma Lipsjes op het eiland zien het gevaar van alcohol achter het stuur in het geheel niet in en leggen flutstrafjes op.

  Waardoor Carlos Monk en Rob ‘Polar’ Blaauw geoon hun gang kunnen gaan, en of Carla Hueck ‘s avonds laat de bus pakt betwijfel ik ook.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties