Curacao.nu | Rechtbank van 10 augustus aan de Nieuwe Haven

Persbureau Curacao

In het kader van verhuizing Hof

Willemstad – De ingeplande straf- en rechtszaken die tussen 5 en 7 augustus 2020 zijn ingepland worden nog in het Stadhuis gehouden. Vanaf 10 augustus zijn alle zaken op de nieuwe locatie van het Hof aan de Emancipatie Boulevard, tegenover Aqualectra aan de Nieuwe Haven.

Tussen vrijdag 31 augustus en woensdag 5 augustus is de balie van het Hof van Justitie gesloten voor publiek. De hele vestiging is druk met de verhuizing naar de nieuwe locatie.

Van donderdag 6 tot en met vrijdag 14 augustus is de balie geopend van 8:00 tot 12:00 uur.

Indienen van stukken
Verzoekschriften, beroepsschriften en andere documenten kunnen op de dagen dat de balie gesloten is en op de halve dagen ook digitaal worden ingediend via [email protected].

Stukken die groter zijn dan 10MB kunnen via Wetransfer worden ingestuurd. Na indiening volgen instructies over het digitaal betalen van griffierechten. Klanten worden wel verzocht om in de week van indiening de stukken alsnog in hard copy bij de balie in te leveren.

Bereikbaarheid en parkeren
Bezoekers die met het openbaar vervoer naar het Hof komen, kunnen gebruik maken van de ABC-bus met route Punda – Seru Fortuna – Punda. Deze stopt voor het gebouw van Martina Plumbing (richting Seru Fortuna) en voor Aqualectra (richting Punda).

Op de parkeerplaats zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor publiek. Bezoekers kunnen wel in de omgeving gratis parkeren.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Rechtbank van 10 augustus aan de Nieuwe Haven

  1. Wel grappig dat het OM verhuisd naar de lokatie van de corrupte KPMG. OM zal wel helpen geholpen om de dossiers te versnipperen.

    Lijkt erop hoe de politie vroeger een gebouw huurde van Chris van Asseldelft van Wijk die apparatuur had laten plaatsen en ze kon afluisteren.

  2. Ook dat nog

    Want??????????
    Hebben onze D66 meisjes anders geen goede aanrij-route??
    Leg mij uit O.M. want???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *