Curacao.nu | Vrijdag beslissing vrijlating Gerrit Schotte

Persbureau Curacao

Volgens zijn advocaat sjoemelt de gevangenis met de verdeling van beschikbare enkelbandjes en moet Schotte onmiddellijk worden vrijgelaten | Extra

Willemstad – Vrijdag beslist de rechtbank over de vrijlating van Gerrit Schotte. Gisteren diende een beroepszaak van de oud-premier, tegen het besluit van de gevangenis, om Schotte niet vervroegd naar huis te sturen.

Er zouden niet genoeg enkelbandjes zijn. Volgens zijn advocaat sjoemelt de gevangenis met de verdeling van beschikbare enkelbandjes en moet Schotte onmiddellijk worden vrijgelaten. De rechtbank buigt zich nu over dat verzoek en geeft vrijdag uitsluitsel.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Vrijdag beslissing vrijlating Gerrit Schotte

 1. @drechi, jouw vriend komt als pastoor uit de bajes, we zien elkaar in zijn kerk drechi.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Whuahauahauahahahaaaaaaaaa…..

 3. Vreemd dit uitermate vreemd.
  Zo’n crimineel die de bevolking heeft beroofd, vriendje Jamoloodin etc.
  Het zou echt schandalig zijn dit!
  De rechter die hem heeft veroordeeld is er helaas
  Niet meer ik hoop dat de nwe rechter korte metten met die schurk maakt!

 4. Mafiameid Cicely van der Dijs heeft Schotte buiten gegooid. Haar vrijage met deze MAVO3 draaideurcrimineel was overigens de oorzaak van de vroege dood van haar vader, die zij op haar geweten heeft omdat haar vader fel tegen Gerrit Schotte was.

  Well done Cicely! En nu je zit je met 2 kinderen van het Zaad van het Kwaad. Waardeloze moeder ben je. Die kinderen zullen de rest van hun moeten horen dat ze het resultaat zijn van neukpartijen van haar moeder met de grootste crimineel uit de politieke geschiedenis van het koninkrijk

  Benieuwd waar Schotte naar toegaat. Terug naar zijn vader gekke Henkie Hendrik of toch intrekken bij zijn andere mafiameid, Stella van Rijn?

 5. Abraham Mossel

  @ OM wanneer zetten jullie die veroordeling in werking dat Gerrit de Raaf fl 1.8 miljoen gestolen geld van de curacaose bevolking heeft gestolen in. Als je in de cel zit en je mag naar huis kijken ze ook even na of je niet een bekeuring of iets anders open hebt staan, zo ja kom je niet los of je betaald of je blijft gewoon lekker zitten punt uit OM!.

 6. En Mevr Shotte dan , moet zij ook zitten ?
  Of ben ik in waar .

 7. Abraham Mossel

  Als Gerrit de Raaf buiten de poort staat is hij gevlogen met of zonder bandje, die gaat echt geen 3 jaar erbij zitten , en wie weet nog meer jaren, alleen hij zelf weet dat. Hij heeft zoveel geld zoek gemaakt ” alleen al 200 miljoen RdK ” en dan zegt hij nog dat hij geen 10 gulden op zijn bank heeft? Maar ik denk wel miljoenen op een bank in een land waar hij straks samen met Bouterse een kaartje kan leggen, hoeren en snoeren en rum kunnen zuipen. Let op mijn woorden hier op de crim en de kleine jonge moet spelen kan hij niet, daar heeft hij teveel air voor.

 8. Abraham Mossel

  Ik weet het niet zeker maar ik denk dat er een adertje onder het gras zit, waarom zo’n haast en druk over zijn vervroegde vrijlating met enkelbandje om,is dat om dan te vluchten naar een land die hem niet uit levert en dan kan gaan genieten van het geld wat hij heeft gestolen val het volk, wand je kan mij niet wijs maken dat deze hufter die zo glad als een paling is geen miljoenen heeft vast gezet op een bank waar het OM van curacrim beslag op kan leggen, deze Gerrit de Raaf heeft tonen $$ aan advocaat kosten moeten ” of nog ? ” betalen, rat advocaten kosten veel geld en doen echt niet iets voor niks of werkt Knoops tegen woordig voor niks nada noppes, ik denk het effe van niet.

 9. Prachtig de foto van gekke geile Gerrit in Bon Futuro kostuum.

  Heel wat beter dan die mierzoete kerstfoto’s die zijn kontenlikker ranzige Ramsay Soemanta altijd maakte.

  Of niet, mafiameid Stella van Rijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *