Curacao.nu | Geen breuk Constancia en MFK

Persbureau Curacao

Jacinta Constancia werd in hoger beroep veroordeeld voor oplichting en mag vijf jaar geen politiek ambt meer vervullen | Persbureau Curacao

Willemstad – Er is geen sprake van een breuk tussen MFK en parlementslid Jacinta Constancia. Dat zegt de partij in een persbericht.

Vorige week deed het gerucht de ronde dat de oud-minister de partij zou verlaten, maar dat is niet aan de orde. Constancia stelt zich alleen niet meer verkiesbaar vanwege de cassatiezaak in de mondkapjesaffaire.

Zij werd in hoger beroep veroordeeld voor oplichting en mag vijf jaar geen politiek ambt meer vervullen.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Geen breuk Constancia en MFK

 1. Kan alleen maar in een ontwikkelingsland. Een parlementslid, die nota bene de regering dient te controleren, die in hoger beroep is veroordeeld voor oplichting en gedurende 5 jaar geen politiek ambt mag vervullen gewoon op haar zetel laten zitten. Misschien kan na vrijdag Gerrit Schotte haar plaats innemen.
  Hoe bont moet je het hier maken voordat iemand je van de zetel afgooit ??

 2. Het is heel simpel politiek loont .
  Zeker op de eilanden .

 3. Vind dit echt erg voor de mensen van Curaçao. Hoe moet je de opmerkingen van de heren Pisas en Dos Santos dan zien vwb de overeenkomst met NL? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Echt triest….en die Ruggennaat heeft niet het karakter dat hij daar wat aan kan doen. Is een volger….je zou bijna zeggen een watje…..en Curaçao heeft een kanjer nodig om ooit zelf de (korte) broek op te houden. Kunnen wij hier in NL er ook vanaf….zorgelijk allemaal

 4. Abraham Mossel

  Nu straks als het Gerrit de Raaf mee zit is het schorromurrie weer compleet bij de MFK dieven club. Je blijft lachen op deze clip waar je geen belasting hoeft te betalen?.

 5. Is er geen moreel kompas bij MFK en in de Staten?

 6. Ze zijn bij mfk allemaal crimineel.

 7. Dat is nu juist het probleem van de MFK.

  Dat ze NIET breken met ongeschoolde zwaar criminele viswijven uit Boca Sami.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *