27 C
Willemstad
• zondag 25 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

Curacao.nu | Tot 1 november de tijd om salarissen ministers goed te regelen

Persbureau Curacao

Dat is duidelijk geworden in de aanloop naar de Rijksministerraad vandaag in Den Haag | Persbureau Curacao

Willemstad – De Curaçaose regering heeft tot 1 november de tijd om de bezuinigingen op de salarissen van ministers en Statenleden wettelijk te regelen.

Dat is duidelijk geworden in de aanloop naar de Rijksministerraad vandaag in Den Haag. Het besluit tot aanpassing van de arbeidsvoorwaarden is weliswaar genomen door de regering Rhuggenaath, maar de Staatsregeling vereist dat dat gedaan wordt bij wet.

Volgens Forti is er een ontwerplandsverordening in de maak, die zo snel mogelijk naar de Raad van Advies moet en daarna naar het parlement.

Bron: Curacao.nu

Artikel delen

3 reacties

 1. “De Raad van Advies moet en daarna naar het parlement”, zowel de raad van advies als het parlement bestaat uit alleen “ja” knikkers dus het is het kabinet dat bepaald welke kant de wind waait.

  Het parlement, het parlement dat is een big joke, de meesten zijn niet eens geschikt om schoonmaker te zijn.

  De regering loopt al maanden aan de hand van een gestoorde epidiomoloog die ons wijs heeft gemaakt dat hij de curve gaat crushen, allemaal grootspraak.

  De laatste dagen neemt het aantal besmettingen exponentieel toe en waar blijft het parlement? De achterlijke randdebielen hebben een nieuw woord bij geleerd “autonomie”.

  Trouwens waar blijft de epidiomoloog nu dat elke dag nieuwe corona brandhaarden bijkomen, is hij in geen weg of wegen te bekennen.

  Het parlement is er om de regering zogenaamd te controleren, de regering weet met de uitbraak van het virus geen raad en heeft besloten om niets te doen dus het virus wat potentieel dodelijk is blijft zich onder de bevolking versrpeiden.

  Waar blijft het fucking parlement? Wanneer beginnen ze zich af te vragen of we deze epidiomoloog wel op zijn blauwe ogen moeten blijven geloven?

 2. Ruggenaath en zijn maten zijn de afgelopen maanden dermate onbetrouwbaar gebleken dat het niet te verwachten is dat zij een landverordening redigeren die bewerkstelligd dat simpel 25% van het bruto salaris wordt gekort. Datzelfde geldt voor de ambtenarensalarissen.
  Beter is het vooruitlopend op deze weigerachtige houding een een RMR besluit te nemen dat aansluit op de adviezen van de SER. Geduldig blijven luisteren naar deze bende. Geen milimeter afwihken van datgene wat goed is voor Curacao.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Hoofdrolspelers wanbestuur bij SLM mogen Suriname niet meer uit

De Nederlandse directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, Paul de Haan, en een belangrijke ex-adviseur van president Chan Santokhi, Prenobe Bissessur, hebben in Suriname een uitreisverbod opgelegd gekregen.

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -