Curacao.nu | Schotte verliest opnieuw rechtszaak

Met vonnis en VDC memo | Persbureau Curacao

Beide lekken zijn onrechtmatig, maar de rechter ziet geen direct verband tussen de gelekte memo en de veroordeling van de voormalige premier | Foto Bea Moedt

Willemstad – Schotte heeft opnieuw verloren in een rechtszaak tegen de overheid.

Hij eiste een schadevergoeding vanwege het lekken van informatie bij de overheid, waardoor hij uiteindelijk in de cel belandde. Zo kwamen de MOT-meldingen en een memo van de veiligheidsdienst op straat te liggen.

Beide lekken zijn onrechtmatig, maar de rechter ziet geen direct verband tussen de gelekte memo en de veroordeling van de voormalige premier. Van de MOT-meldingen is niet gebleken dat die gelekt zijn door de overheid.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

2020 04 20 – VONNIS CUR2016… by Knipselkrant Curacao on Scribd

Memo VDC Onderzoek-compleet by Nardy on Scribd

8 Reacties op “Curacao.nu | Schotte verliest opnieuw rechtszaak

 1. Kop van jut cooper en pisas pleiten ervoor de gevangenen met enkelbandje naar huis te sturen. Als ze misschien denken dat het alleen voor g schotte dan zou gelden hebben ze het falicant mis. Deze rotzak moet vast blijven. De directeur zegt geen corona in SDKK.

 2. Abraham Mossel

  @ Plasje daar hoef je niet bang voor te maken, de MFK boevenbende heeft al grote moeite om Gerrit de Raaf los te kopen, een jaar geleden stond de thermometer op 400,00 guldens en de Dos Santos kunnen niet gaan betalen zowel dan komen ze zelf in het gevang terecht. Ps Komt Gerrit wel met 1.6/1.8 over de brug zal dat bedrag tot aan de bodem toe uit gezocht worden waar het en hoe het verdient is en of het belasting vrij is. En ook dat weten de van der Dijsjes dat, Dus ! nada niks nopes $$$ voor Gerrit de Raaf, het word gewoon 3 jaar zitten ( zonder IV korting ). En zolang hij in het gevang zit tellen niet de politiek 5 jaar ontzegging mee, dus dan is hij 8 jaar uit het zicht en komt nooit meer terug in de politie, aangezien over een jaar Curacrim een Provincie is met 5 gemeente besturen is.

 3. Mfk en Schotte hebben al bij de verkiezingen van 2012 het volk voedselpakketten beloofd. Het zou best kunnen dat als ze dat plan weer in actie zetten dat Pisas weer minister president wordt.

 4. Summerlight

  Bert: Radio Dolfijn is met de actie jaar met die kerst actie gestopt. Deze wordt nu gedaan door Dushi Amigurumi Curacao in samenwerking met Kindertehuis Siloam. En daarbij wordt er geen geld opgehaald maar speelgoed, wat vooral gemaakt wordt door Dushi Amigurumi en vele in Nederland.

 5. Roy Rogers

  Over klasse justitie gesproken zoals Charlie Bolo Cooper en Anthony Goddet hun monden dagelijks van vol hebben,
  Wanneer is het eingelijk de beurt voor Cecelli van der Dijs om haar straf van 6 maanden nu eindelijk te moeten uitzitten???
  Iedereen van de MFK houdt zich hierover monddood.
  Trouwens zoals het nu uitziet moet Gerrie weer 3 jaartjes gaan zitten.
  Het bedrag van anderhalve milj. kan hij nooit ophoeten.

 6. Radio Dolfijn laat ieder jaar zien hoe sociaal ze wel niet zijn met hun kerstactie voor kinderen waarmee ze een paar duizenden gulden ophalen.

  Maar voor en na de kerst zijn ze niet meer zo ethisch wanneer ze ranzige Ramsay inhuren die miljoenen aan belastinggeld heeft verkwist.

 7. Dure grap. Advocaatje betalen en 7500 proces kosten. En Gerritje heeft dat geld?

 8. De vuile rat kost ons 9,000 gulden per maand in Bon Futuro.

  Was beter besteed aan voedselpakketten.

  Of niet, ranzige Ramsay Soemanta? Die jarenlang als prive fotoslaaf van Schotte gigantisch belastinggeld heeft verkwist op talloze peperdure snoepreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *