28.2 C
Willemstad
• vrijdag 17 september 2021 22:43

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | Premier Curaçao naar Den Haag

Persbureau Curacao

Zondag komt de premier weer terug | Persbureau Curacao

Premier Eugene Rhuggenaath is vandaag vertrokken naar Nederland. Vrijdag woont hij daar de Rijksministerraad bij.

Daar zal de premier het officiële standpunt van zijn regering overbrengen ten aanzien van de acceptatie van de voorwaarden die Nederland heeft gesteld voor coronasteun op lange termijn.

- Advertentie -

Premier Eugene Rhuggenaath gaf gisteren in een persconferentie aan niet akkoord te gaan met de eisen van Nederland.

,,We moeten het verantwoordelijk doen en analyseren wat nu op tafel ligt en daar adviezen over aanvragen. Dat hebben we inmiddels ook gedaan. Het is ook rechtvaardig en niet meer dan correct om de Staten te benaderen voordat je eventueel kan instemmen met welke voorwaarde dan ook.”

“Er kan niet van ons worden verwacht dat we ons land en ons parlement zonder meer opschepen met een pakket van door Nederland opgelegde voorwaarden, waaronder een Rijkswet, simpelweg voor een volgende tranche, om maar niet te spreken van een ‘saku di plaka’ (een zak geld)”, aldus de minister-president.

Minister Steve Martina neemt de honneurs waar voor Rhuggenaath. Zondag komt de premier weer terug.

- Advertisement -

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. Ruggenaath heeft de nieuwe maatregelen voor Nederland zelf afgedwongen, door na het begin van Corona als eerste hulpverzoek om 30 miljoen voor consultants (lees: de familie van Sushi Suzy en AlKLM Walle) te vragen.

  Daar zijn ze in Den Haag nog steeds niet over uitgelachen en is er de oorzaak van dat niemand daar de regering van Curacao, gebackupt door een parlement vol failliete dansleraren, dj’s, casinoverslaafden, proleten en wandelende strafbladen, nog serieus neemt.

 2. Premier Eugene Rhuggenaath is vertrokken naar Nederland.
  Vrijdag 10 juli a.s. woont hij daar de Rijksministerraad bij.

  Daar zal de premier het – officiële standpunt – van zijn regering overbrengen ten aanzien van de acceptatie van de voorwaarden die Nederland heeft gesteld voor coronasteun op lange termijn.

  • Voorwaarden voor Coronasteun ?
  – Door de Corona zijn de eerder veroorzaakte problemen snellen naar
  voren gekomen, het is geen corona steun maar hulp ( lees geld ) voor
  onvermogen.
  – Voor zijn officiële standpunt was en skype meeting of een sms berichtje
  ook goed geweest.
  – De centen waren beter besteed aan de mensen die “corona” steun nodig
  hebben.

 3. Mooi, mogen ze hem daar houden. Hier op Curacao hebben we toch niks aan hem. Sluit hem maar op in het torentje en vergeet hem niet af en toe wat water en brood toe te stoppen. Van mij mag Sushi en Alvido ook mee, voeder hun maar om de week, zijn dik genoeg

 4. Knops, dit is je kans ! Introduceer een vertrekbelasting voor vluchten van mo’s naar Curacao ! Eerst tekenen, dan boarden.

 5. Bon chance! Wie gaat er nu terug naar de WIC? Bin aki , sinta, tende bon, comprende, bai bek i hasi bo trabou riba Korsou.
  Suggestie: welke maatregelen sinds 10-10-10 zijn nog actueel en verdienen gerealiseerd te worden volgens het aloude groeiakkoord?

 6. business class ? en met hoeveel personen ??
  Ik begrijp niet waarom hij überhaupt naar Nederland gaat. Na al zijn recente uitlatingen neemt iedereen hem daar nog minder serieus dan onze clown in Nederland. Zet straks na een paar gesprekjes zijn handtekening bij het kruisje en vervolgens tekent Nederland niet omdat hij zijn vastgelegde afspraken van mei nauwelijks is nagekomen. o.a. 12,5% korten ambtenaren en afdoende geregeld de aftopping mega salarissen NV directeuren oer 1 juli.
  Zo gaat het al jaren met afspraken en Nederland accepteert die schetsvertoning niet meer.
  Je moet wel een hele grote plaat voor je kop hebben om je zo te kijk te willen zetten.

 7. Wow een clown eerste klas.
  Moet hij niet voor de terugreis getest worden , of is hij daarvan uitgesloten?
  Is wandelend mantelpak van Rijn ook van de partij, uiteindelijk zijn het ‘buren’ nietwaar.

 8. Tripje van zo’n 25,000 gulden om niets.

  Hadden heel wat voedselpakketten van verstrekt kunnen worden.

  Of niet, Marilyn Alcala Walle en failliete dansleraar Stephen Walroud? Heb jij trouwens uit je riante Statensalaris al je dansschoolschuldeisers terugbetaald?

  Terug naar de reis va Kennedy Ruggenaath. Marilyn Mozes zal weer zeggen: er was budget voor.

 9. Beste Egene zonder Ruggegraat, fff lekker in den haag bepaalde personen FF blowjobben, om vervolgens weer de stoere jonegn uit te hangen.
  Face it, je kunt echt helemaal niets… en de bevolking is daar inmiddels achter….Je bent een puppet… nu nog een bevolking nodig, die weet wie er aan de “strings” zit.
  Kansloos figuur..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -