JM | Aangifte tegen Menki Rojer voor opruiing

Door Jericette Moniz

“Ze moeten geliquideerd en gefileerd worden. Kelen doorsnijden en op de grond smijten.” Volgens Rojer zou hij iemand anders hebben geciteerd.

Door een nog onbekend persoon is tegen parlementariër Menki Rojer (Kòrsou di Nos Tur) onlangs aangifte gedaan voor opruiing. De parlementariër moest zich vandaag op het politiebureau melden. Dat verklaart politiewoordvoerder Imro Zwerwer desgevraagd. Na verhoord te zijn geweest, mocht hij weer naar huis.

Opruiing kan gezien worden als het aanzetten tot strafbare feiten of zelfs geweld tegen – in dit geval – het openbaar gezag, oftewel Kabinet Rhuggenaath. De aanleiding voor de aangifte is een commentaar dat Rojer op Facebook zou hebben geplaatst: “Ze moeten geliquideerd en gefileerd worden. Kelen doorsnijden en op de grond smijten.”

De parlementariër houdt voet bij stuk en ontkent dat de woorden door hem zijn uitgekozen. Volgens hem zou hij iemand anders hebben geciteerd.

Bron: Facebook Jericette Moniz – Journalistiek & Tekstproductie

8 Reacties op “JM | Aangifte tegen Menki Rojer voor opruiing

 1. Ambulant

  Die guy deed nooit aangifte inkomsten belasting.
  OK nog 5 dan is de rest weg.

 2. Ook dat nog – als je niet weet hoe de vork in de steel zit moet je gewoon geen comentaar leveren.
  En een beetje nadenken zit er ook al niet in.
  Dit project is al klaar voor de start -alles is klaar maar even nadenken kereltje
  Corona virus heeft de wereld op zijn kop gezet. De grenzen zijn gesloten –welk gedeelte snapt deze Brain dead niet.
  Het is alsmaar kritiek leveren maar zelf iets presteren ho maar.

 3. De aanleiding voor de aangifte is een commentaar dat Rojer op Facebook zou hebben geplaatst: “Ze moeten geliquideerd en gefileerd worden. Kelen doorsnijden en op de grond smijten.”

  En dan laat je zo iemand weer vrij?

 4. Ach, waarom woorden vuil maken aan de absolute nietsnut Menki Rojer. Een aartsluie casinoverslaafde.

  Je kunt Menki wel uit de mondi halen maar de mondi niet uit Menki.

 5. Ook dat nog

  Hoe durven jullie kwaad te spreken over onze totaal competente Martina. Iemand die alles voor zijn volk doet. Iemand die totaal niet aan “Martina” denkt.
  Deze toaal “schone” minister, die iedere keer als zijn handen bewegen liegt, is zooooooo competent, dat er inmiddels 1000 koeien uit vrije wil aan komen zwemmen, om zijn dromen waar te maken…
  Foei wij YDK om deze meneer zo te wantrouwen…. Hij zit er echt niet voor zichzelf… Ohhh wat is hij goed…
  hahahaha

 6. Is niet de eerste keer, dat hij de gemeenschap opruit tegen de regering, had al veel eerder tegen dit boeventronie aangifte moeten doen.

 7. “Het was iemand anders die ik citeerde”… Typisch voor zovelen hier, nooit maar dan ook nooit verantwoordelijkheid nemen voor wat je zelf doet.

 8. Curacao revisited

  zou mij niets verbazen dat deze lastpost veroordeeld wordt, terwijl onze “fatsoenlijke” Steven Martina gewoon wordt vrijgesproken: klasse justitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *