Curacao.nu | Politieagenten krijgen overwerk niet meer extra betaald

Persbureau Curacao

Het is geen publiek geheim dat de overtijdregelingen vooral gebruikt worden om het eigen inkomen goed aan te vullen. Daar wil de minister van Justitie nu een einde aanmaken | Persbureau Curacao

Willemstad – Politieagenten krijgen overwerk niet meer extra betaald. Dat is onderdeel van een pakket van maatregelen om kosten te beheersen. Ook agenten die zich regelmatig ziek melden worden aangepakt.

Zij kunnen disciplinaire maatregelen tegemoet zien. Het is geen publiek geheim dat de overtijdregelingen vooral gebruikt worden om het eigen inkomen goed aan te vullen. Daar wil de minister van Justitie nu een einde aanmaken.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Politieagenten krijgen overwerk niet meer extra betaald

 1. ASO
  Lees ik goed dat iedere agent een toeslag krijgt van naf 50 per uur dus bij 160 uur naf 8000 per maand ?! Naast alle andere crazyness van exorbitante overheidsbetalingen ? Totaal, maar dan ook totaal absurd. Voor een land met bestuurders die zo denken is simpelweg geen hoop.
  Prachtig eiland maar na 2010 werd het niks wordt het niks en zal het nooit wat worden. De keuze is simpel: terug naar de oude structuren met Nederland of armoede, honger, chaos , op weg naar de totale ondergang.

 2. Knoek-koe

  Waardeloze bestuurder, die Girigori.
  Geen woord gerept over het grote pijnpunt.
  Onder deze figuren zak je af tot niveau bananrepubliek.

 3. Joseph S

  Onze “held” van justitie rept met geen woord over de 50naf toeslag die onze dienders tijdens deze circusvoorstelling toegewezen kregen…

  Eerst de vakbonden de schuld geven en nu proberen het eigen imago op te poetsen met halve maatregelen.

  In moeilijke tijden komt de aard van het beestje onverbiddelijk tevoorschijn.

 4. In elk geval nuttiger en waarschijnlijk slimmer

 5. Inderdaad, Dislect, de toeslag van 50 gulden per uur waardoor elke agent sinds maart 8,000 (!) extra per maand ontvangt blijft gewoon bestaan.

  Gelezen, staatssecretaris Knops?

  En misschien kan Gisele McWilliams Knops ook even inlichten over haar dochter.

  Ik denk dat de 1,000 koeien van Steven Martina goedkoper zouden zijn geweest dan alle binnengehaalde MAN vriendjes.

 6. Maar krijgen ze nog wel de naf 50 per uur extra?

 7. Gaat oom agent zich nu ook voegen bij de communistische vakbonden die onze economie kapot maken omdat zogenaamde mondelinge afspraken niet nagekomen worden?

  Wat denkt de regering en statenleden ervan om deze absurde bonussen niet uit te betalen of anders in korting te brengen op hun eigen extreem hoge salarissen, pensioenen en bonussen. Tijd om te stoppen kadootjes uit te delen met geld van de belastingbetaler.

 8. Allemaal show, om nu de vakbonden aan zet te krijgen. Om de elite te redden moeten nu mensen op straat waar de regering, terecht, kan zeggen dat het geld op is en dat de boze menigte daarom bij Nederland moet wezen want die geeft niet meer hulp

 9. Triest dat dit soort wantoestanden eerst in de media aan de kaak moeten worden gesteld voordat de politiek ingrijpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *