27 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 20:41

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | Papito van der Dijs overleden

Persbureau Curacao

Vanddis eigenaar Pedro Adolfo ‘Papito’ van der Dijs

Willemstad – Pedro Adolfo van der Dijs is zaterdag overleden. Papito, zoals hij werd genoemd, is de vader van Cicely van der Dijs, partner van MFK-leider Gerrit Schotte.

Hij was vooral bekend van de pompstationsketen Vanddis. Daarvan zijn er zeven op het eiland. Papito woont al jaren in de Dominicaanse Republiek, maar zat vast op Curaçao vanwege corona. Hij is 78 jaar geworden.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

14 reacties

 1. Nu Ossie en papito overleden zijn, wordt er in Miami niet meer zoveel bekokstoofd voor mfk. Maar de geslepen smeerlap cooper zal koste wat kost de smeerlapperij proberen voort te zetten.

 2. Mi ta bai stop tur abonnement di corantnan, pasobra aki riba KKC e noticianan ta hot hot sali for di fornu jack. Sabroso guaguanco.

 3. Aiaiai. hopi cos mi ta sa cu ta pasando na Corsow cu nunca mi por a kere cu nos los jega dje leuw ey. Ongelooflijk. Warda bo curpa swa. Anto cu mentamentu di nomber.

 4. Wat zal Papito zich doodgeschaamd hebben voor dochter Cicely die hem kleinkinderen gaf van de grootste mafioos uit de geschiedenis van Curacao, Gerrit Schotte.

  Al is het waarschijnlijk ‘zo dochter, zo vader’.

 5. ….”Hij is ook niet op de begrafenis geweest van de bejaarde vrouw die hij te Semikok, onverzekerd en met 2 maal de maximaal toegestane snelheid, heeft doodgereden”……@Ans

  Gerritje, Gerritje toch.
  Je maakt meer kapot dan dit eiland lief is.
  Ooit als jongste minister president van de wereld begonnen, dat record is inmiddels verbroken door Oostenrijk.
  En nu als jongste ex Minister President in Koral specht

 6. Als de mafioos Gerrit Schotte naar de begrafenis wil moet dat geweigerd worden.

  Hij is ook niet op de begrafenis geweest van de bejaarde vrouw die hij te Semikok, onverzekerd en met 2 maal de maximaal toegestane snelheid, heeft doodgereden.

  Cicely zoekt haar lovers wel uit zeg.

 7. Misschien is dit de redding van gekke geile Gerrit.

  Byside Cicely erft nu het geld om zijn boete aan het OM te kunnen betalen.

  Het zou je doen denken dat Gerrit achter het overlijden van Papito zit. Met zijn partner in crime Ramboloodin bij zich in het gevang kan wel een en ander geregeld worden.

 8. Was het Papito of Oswald die wilde reizen met een pistool?

  In ieder geval is de MFK nu haar grote geldschieter kwijt.

 9. Dit zijn Papita en Cicely – de appel valt niet ver van de boom:

  ‘In datzelfde jaar zou Schotte samen met zijn byside Cicely van der Dijs – in de periode van 1 januari tot en met 1 juli – op Curaçao en/of in Italië twee facturen van het bedrijf Vanddis nv valselijk hebben opgemaakt. Een factuur van een bedrag van 140.000 dollar en een factuur van meer dan 73.000 dollar.

  ,,In strijd met de waarheid staat op deze facturen onder meer vermeld dat het bedrijf Vanddis werkzaamheden heeft verricht voor het Italiaanse bedrijf Betplus van Corallo”,zo gaf officier van justitie Logten eerder te kennen. Vanddis nv is de pompstationketen van Pedro ‘Papito’ van der Dijs.

 10. Lijkt erop dat Onze Lieve Heer met een grote schoonmaak bezig is, eerst Oswald van der Dijs en nu Papito van Dijs.

  Give the lord a mighty hand of praise!

 11. Schoonvader van crimineel Gerrit Schotte, die van der Dijs in plaats van hem een trap onder zijn kont te geven gulzig binnenhaalde en daarvoor beloond werd met een reeks commisariaten. Ook betrokken bij de Vanddis faktuurfraude van Schotte.

  Waardeloze kerel, we zullem hem niet missen.

  Maar half schijnheilig Curacao gaat waarschijnlijk naar zijn uitvaart, om krokodillentranen te huilen.

  Ik zou alleen gaan om me ervan te verzekeren dat Papito echt de grond ingaat.

  Jammer dat Papito de gang naar de gevangenis van zijn dochter niet meer mag meemaken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -