26 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 08:41

Democracy now! | Thursday, May 6, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Nu.cw | Vrijwel alle namen in nieuwe kabinet-Pisas bekend

Beoogd premier Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft zijn nieuwe kabinet bijna compleet. De MFK en de PNP hebben inmiddels voor de meeste portefeuilles een kandidaat aangedragen. Het Antilliaans Dagblad...

Nu.cw | Flow/UTS belooft beterschap met nieuwe aanpak problemen

Goed nieuws vanuit Flow/UTS. Het bedrijf heeft toegezegd flink te gaan investeren in betere en stabiele telecom- en internetverbindingen. Technici zullen over het hele eiland problemen zo...

PBC | Grapperhaus wil onderzoek naar oververtegenwoordiging migraten in strafrechtketen

Persbureau Curacao Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid in Nederland gaat onderzoek uitvoeren naar de oververtegenwoordiging van mensen met een migratieachtergrond. Die verschilt in de verschillende fases...

PBC | Curaçao krijgt informatiecentrum Europese Unie

Persbureau Curacao Curaçao krijgt een informatiecentrum over de Europese Unie. Een initiatief van de Kamer van Koophandel en de Stichting Caribische belasting en Europawinkel. De Europese Commissie in...

PBC | Inspectie controleert 21 winkels en restaurants

Persbureau Curacao De Inspectie heeft een groot aantal restaurants een waarschuwing gegeven omdat zij zich niet aan de coronaregels houden. 21 zeken kregen een bezoekje. In de meeste gevallen...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracao.nu | Papito van der Dijs overleden

Curacao.nu | Papito van der Dijs overleden

Persbureau Curacao

Vanddis eigenaar Pedro Adolfo ‘Papito’ van der Dijs

Willemstad – Pedro Adolfo van der Dijs is zaterdag overleden. Papito, zoals hij werd genoemd, is de vader van Cicely van der Dijs, partner van MFK-leider Gerrit Schotte.

Hij was vooral bekend van de pompstationsketen Vanddis. Daarvan zijn er zeven op het eiland. Papito woont al jaren in de Dominicaanse Republiek, maar zat vast op Curaçao vanwege corona. Hij is 78 jaar geworden.

Bron: Curacao.nu

14 reacties

 1. Nu Ossie en papito overleden zijn, wordt er in Miami niet meer zoveel bekokstoofd voor mfk. Maar de geslepen smeerlap cooper zal koste wat kost de smeerlapperij proberen voort te zetten.

 2. Mi ta bai stop tur abonnement di corantnan, pasobra aki riba KKC e noticianan ta hot hot sali for di fornu jack. Sabroso guaguanco.

 3. Aiaiai. hopi cos mi ta sa cu ta pasando na Corsow cu nunca mi por a kere cu nos los jega dje leuw ey. Ongelooflijk. Warda bo curpa swa. Anto cu mentamentu di nomber.

 4. Wat zal Papito zich doodgeschaamd hebben voor dochter Cicely die hem kleinkinderen gaf van de grootste mafioos uit de geschiedenis van Curacao, Gerrit Schotte.

  Al is het waarschijnlijk ‘zo dochter, zo vader’.

 5. ….”Hij is ook niet op de begrafenis geweest van de bejaarde vrouw die hij te Semikok, onverzekerd en met 2 maal de maximaal toegestane snelheid, heeft doodgereden”……@Ans

  Gerritje, Gerritje toch.
  Je maakt meer kapot dan dit eiland lief is.
  Ooit als jongste minister president van de wereld begonnen, dat record is inmiddels verbroken door Oostenrijk.
  En nu als jongste ex Minister President in Koral specht

 6. Als de mafioos Gerrit Schotte naar de begrafenis wil moet dat geweigerd worden.

  Hij is ook niet op de begrafenis geweest van de bejaarde vrouw die hij te Semikok, onverzekerd en met 2 maal de maximaal toegestane snelheid, heeft doodgereden.

  Cicely zoekt haar lovers wel uit zeg.

 7. Misschien is dit de redding van gekke geile Gerrit.

  Byside Cicely erft nu het geld om zijn boete aan het OM te kunnen betalen.

  Het zou je doen denken dat Gerrit achter het overlijden van Papito zit. Met zijn partner in crime Ramboloodin bij zich in het gevang kan wel een en ander geregeld worden.

 8. Was het Papito of Oswald die wilde reizen met een pistool?

  In ieder geval is de MFK nu haar grote geldschieter kwijt.

 9. Dit zijn Papita en Cicely – de appel valt niet ver van de boom:

  ‘In datzelfde jaar zou Schotte samen met zijn byside Cicely van der Dijs – in de periode van 1 januari tot en met 1 juli – op Curaçao en/of in Italië twee facturen van het bedrijf Vanddis nv valselijk hebben opgemaakt. Een factuur van een bedrag van 140.000 dollar en een factuur van meer dan 73.000 dollar.

  ,,In strijd met de waarheid staat op deze facturen onder meer vermeld dat het bedrijf Vanddis werkzaamheden heeft verricht voor het Italiaanse bedrijf Betplus van Corallo”,zo gaf officier van justitie Logten eerder te kennen. Vanddis nv is de pompstationketen van Pedro ‘Papito’ van der Dijs.

 10. Lijkt erop dat Onze Lieve Heer met een grote schoonmaak bezig is, eerst Oswald van der Dijs en nu Papito van Dijs.

  Give the lord a mighty hand of praise!

 11. Schoonvader van crimineel Gerrit Schotte, die van der Dijs in plaats van hem een trap onder zijn kont te geven gulzig binnenhaalde en daarvoor beloond werd met een reeks commisariaten. Ook betrokken bij de Vanddis faktuurfraude van Schotte.

  Waardeloze kerel, we zullem hem niet missen.

  Maar half schijnheilig Curacao gaat waarschijnlijk naar zijn uitvaart, om krokodillentranen te huilen.

  Ik zou alleen gaan om me ervan te verzekeren dat Papito echt de grond ingaat.

  Jammer dat Papito de gang naar de gevangenis van zijn dochter niet meer mag meemaken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties