Curacao.nu | Jongeren gooien stenen naar auto’s

Persbureau Curacao

De vier konden worden gearresteerd op aanwijzing van de automobilisten | Extra

Willemstad – De politie heeft gisteravond vier jongeren aangehouden die stenen gooiden naar auto’s. Dat gebeurde tijdens de avondklok in het gebied van Seru Domi.

De vier konden worden gearresteerd op aanwijzing van de automobilisten. Die deden daarop ook meteen aangifte van beschadiging van hun auto’s. De vier jongeren zitten vast.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Jongeren gooien stenen naar auto’s

 1. Fijn als je als zorgmedewerker of essentieel beroep opweg naar huis/werk bent en dan ook nog een steen op je auto krijgt….

  Dit is een aanname net als veel van de reacties hier! We weten helemaal niet met welke rede deze mensen op de weg waren. Er is met stenen gegooid en mensen hebben aangifte gedaan van schade.

  Zelfs al waren de chauffeurs fout gezien de avond klok dan geld hetzelfde voor de jongeren, het verschil is dat de jongeren naast het negeren van de avondklok ook met stenen hebben gegooid en schade aangericht.

  Is dat wat we op ons eiland willen? Burgerhandhavers die zonder feiten overgaan op vernieling?

 2. Tico Martina

  De jongeren hielpen de politie een handje door de autos te markeren die de avondklok niet respecteerden. Hun hoopten ook op een 50 gulden bonus van sikmans Girigorie van Justitie. Helaas voor hun duldt de politie geen concurrentie.

 3. Misschien hadden de automobilisten een ontheffing .

 4. Juist, die jongeren deden wat de politie niet doet: handhaven!

 5. Summerlight

  uhhhhhh en de automobilisten???? Het gebeurt tijdens de avondklok. Volgens mij mag er dan niemand rijden toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *