Curacao.nu | Nog geen 204 miljoen liquiditeitssteun uit Nederland

Persbureau Curacao

De Rijksministerraad wordt gevormd door de Nederlandse ministers en de gevolmachtigde ministers van de Aruba, Curaçao en Sint Maarten | Archief

Willemstad – De 204 miljoen liquiditeitssteun gaat er voorlopig niet komen. De gevolmachtigde ministers van Aruba, Curaçao en Sint-Maarten hebben meer tijd gevraagd voordat de Rijksministerraad een besluit kan nemen.

De raadsleden vergaderden vanochtend over het steunpakket aan de Caribische eilanden in de strijd tegen Corona.

De Rijksministerraad wordt gevormd door de Nederlandse ministers en de gevolmachtigde ministers van de Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

De Rijksministerraad cornavirusmaatregelen liquiditeitsvoorwaarden voor Aruba, Sint Maarten en Curacao. Met dank aan een trouwe lezer. Indien niet leesbaar en/of downloadbaar in verschillende browsers, klik hier in PDF.

2020 05 13 – RMR 2de Liquid… by Knipselkrant Curacao on Scribd

3 Reacties op “Curacao.nu | Nog geen 204 miljoen liquiditeitssteun uit Nederland

  1. Just Saying

    Dan moet het sentiment wel erg negatief zijn geweest. Als het initiatief voor het uitstel bij de gevolmachtigde ministers ligt voelden zij wellicht een negatief besluit aankomen? Extra tijd gevraagd om nog te redden wat er te redden valt?

  2. De nood is zo hoog dat de achterban nu al gemobiliseerd moet worden om bij voorbaat te protesten tegen de koloniale inmengen die het knechten van deze vrije democratisch gekozen regeringen die alles gedaan hebben om een humanitaire ramp te voorkomen.

  3. Fred Schiedam

    “De gevolmachtigde ministers van Aruba, Curaçao en Sint-Maarten hebben meer tijd gevraagd”: dus de nood is niet zo hoog? Onbegrijpelijk zo, zonder nadere toelichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *