Curacao.nu | Hato neemt ook maatregelen tegen verspreiding corona

Persbureau Curacao

Op Hato is een quarantaine gebied ingericht waar vliegtuigen worden geparkeerd indien er aan boord indicaties zijn van besmetting | Persbureau Curacao

Willemstad – De Curaçaose burgerluchtvaartautoriteit neemt maatregelen tegen Corona. Die gelden voor alle luchtvaartmaatschappijen die van of naar Curaçao vliegen.

Aankomende passagiers moet voor vertrek gevraagd worden of ze in risicogebieden zijn geweest en contact hebben gehad met Corona patiënten. Voelen ze zich bovendien niet lekker dan mogen ze niet aan boord.

Bovendien krijgen passagiers bij aankomst een gezondheidswaarschuwing wat te doen als ze symptomen hebben en telefoonnummers die gebeld moeten worden.

Op Hato is een quarantaine gebied ingericht waar vliegtuigen worden geparkeerd indien er aan boord indicaties zijn van besmetting.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Hato neemt ook maatregelen tegen verspreiding corona

 1. Curacao revisited

  @LaStiwz : wat spitsvondig en origineel!
  Ga lekker naar huis, koken, veel beter

 2. Helemaal eens met La Stiwz.

  De regering toont daadkracht waar dat absoluut niet nodig is en zelfs bijzonder ongewenst is.

  Waar dat wel nodig is (aanpak van CBCS, waanzinnig directiesalarissen, ontslag van alle Tilly Pikeries) blijft de regering een verzameling laffe slapzakken.

 3. Juist @Dislect, Onzin om alles op slot te gooien, Hoe cru het ook klint, maar neem die 20 (vroegtijdige) doden op de koop toe.

  Er vreten nu tenminste 20.000 mensen zoveel minder dat er meer dan 20doden vallen.

  Het verkeer in Curacao levert per jaar ongeveer 20 doden op.
  Laat ons nu al het autoverkeer verbieden. Hebben we het volgend jaar 0 verkeersdoden, maar 300 doden aan uitdrogingverschijnselen, uitputting,hartaanavallen en andere ongein.

  Een leven is niet heilig. It’s al about economics (and politics).

 4. Ik weet er wel een paar die preventief geruimd zouden moeten worden.
  Maar alle gekheid op een stokje: de natuur regelt zichzelf. Vooral als er overbevolking dreigt te ontstaan. In sommige gevallen is de natuur de sterkste en slimste en in andere gevallen is de mens de sterkste en slimste.

 5. De mensheid is gek geworden, voor een nieuw virus met matige griep verschijnselen gaat de gehele economie op slot. Voor het eiland heeft dit ingrijpende gevolgen; daar gaat de enige bron van inkomsten en we zijn voor alles afhankelijk van import. Hoe en wat gaan we eten en drinken? Heeft Kennedy daar ook over na gedacht met zijn draaiboek? We zijn en toelaat corona is al op het eiland en isoleren gaat niet zonder verhongeren. En dat voor griep verschijnselen. Wat moet er aan maatregelen genomen worden voor een echt dodelijk virus? Preventief ruimen van mensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *