Curacao.nu | Gregorius slaat grandslam-homerun

Persbureau Curacao

De 30-jarige Curaçaoënaar sloeg in de eerste inning de bal out of the park, met alle honken bezet en zette zijn ploeg daardoor meteen op een 4-0 voorsprong.

Honkballer Didi Gregorius heeft zijn Amerikaanse club Philadelphia Phillies met een grandslam-homerun naar een overwinning op Miami Marlins geleid.

De 30-jarige Curaçaoënaar sloeg in de eerste inning de bal out of the park, met alle honken bezet. Gregorius zette zijn ploeg daardoor meteen op een 4-0 voorsprong.

De ploeg uit Philadelphia gaf die voorsprong niet meer uit handen. In de achtste inning, bij een stand van 7-5, scoorden de ploeg vijf punten. Gregorius was een van de spelers die de thuisplaat bereikte. De Phillies zegevierden in het lege Marlins Park zo met 12-6.

Het seizoen in de Major League begon als gevolg van de coronacrisis enkele maanden later dan de bedoeling was en is daarom ingekort van 162 naar 60 wedstrijden per team.

Over twee weken gaan de play-offs van start. Gregorius koerst met Philadelphia Phillies af op deelname aan die play-offs. De Oranje-international, bezig aan zijn eerste seizoen bij de Phillies na enkele jaren bij New York Yankees, sloeg in Miami zijn zevende homerun van dit seizoen.

Bron: Curacao.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *