26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 08:07

AntilliaansDagblad | Analyse: Wanbetalingsrisico Aruba voorlopig van tafel

Met de jongste financiële ondersteuning van Aruba door Nederland zal het ‘default risico’ van Aruba worden verkleind. Zo staat te lezen in het (bijlage)document ‘Toetsingskader risicoregelingen Rijksoverheid:...

AntilliaansDagblad | Eigen quarantaineplicht Bonaire

Den Haag - Gezaghebber Edison Rijna heeft namens het Bestuurscollege (BC) al op 10 maart ingestemd met de invoering van een verplichte quarantaine voor binnenkomende reizigers. Dat...

AntilliaansDagblad | ‘Ziekenexamen’ voor havo/vwo

Willemstad - Havo- en vwo-leerlingen die dit jaar eindexamen doen kunnen rekenen op soepelere regels in verband met de coronapandemie. Ging vorig jaar het centraal examen niet...

AntilliaansDagblad | Al 55.000 gevaccineerd

Willemstad - Tegen het einde van de middag hadden zich op Curaçao gisteren ruim 55.000 personen laten vaccineren tegen het coronavirus. De regering is de gemeenschap dankbaar dat...

AntilliaansDagblad | Verplichte antigeentest 3 dagen na aankomst

Willemstad - Alle personen die vanuit een land, regio of gebied met hoog coronarisico naar Curaçao reizen moeten vanaf morgen, 20 april, drie dagen na aankomst op...

PBC | Curaçao heeft 55.000 mensen gevaccineerd

Persbureau Curacao Curaçao heeft de grens van 55.000 gevaccineerde mensen bereikt. Zondag werden bijna meer dan 5.000 mensen gevaccineerd. Gisteren was de grens van 50.000 al bereikt. De gezondheidsautoriteiten...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracao.nu | Delegatie Ajax bezoekt Curaçao

Curacao.nu | Delegatie Ajax bezoekt Curaçao

Persbureau Curacao

Curaçao is sinds begin dit jaar prominent te zien op de mouw van het Ajax shirt en bereikt met uitingen rond de wedstrijden via televisie

Een delegatie van Ajax is op Curaçao om binnen het partnership de samenwerking te versterken. Gisteren is onder meer gesproken met minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina.

Het bezoek stond eerder in het jaar gepland maar heeft, in verband met de wereldwijde COVID-19 pandemie, nu pas plaats kunnen vinden.

Curaçao is sinds begin dit jaar prominent te zien op de mouw van het Ajax shirt en bereikt met uitingen rond de wedstrijden via de televisie en andere kanalen van Ajax de miljoenen Ajax-fans in Nederland en over de hele wereld.

“Door het uitbreken van de COVID-19 pandemie en de gevolgen daarvan voor het toerisme, is het belangrijker dan ooit om goed zichtbaar te zijn”, zegt Martina. “We willen zoveel mogelijk mensen erop te wijzen dat Curaçao een van de weinige zonbestemmingen is waar reizigers, onder voorwaarden, welkom zijn.”

Bron: Curacao.nu

22 reacties

 1. Mensen komen naar dit eiland vanwege een goede aanbieding, duikbestemming, zon zand zee, kortom omdat er wat te beleven valtniet omdat er Curaçao op staat!

  Ik zou nooit naar Haiti op pleziervakantie gaan al staat het op het voorhoofd van Maxima, getattood.

  Maar domme Martina S. vond dat het goed was, ook toen hij minister af was, hij behield de touwtjes in handen…

  Makkelijk uitgeven , als het niet van jou is. Maar dat kan martina goed

 2. Ik weet nog dat de voetbalclub NEC Nijmegen groot CURACAO op de voorzijde van hun shirts hadden staan. Naar verluidt uit goedertierenheid betaald door G. Elias. (Dezelfde van Curacao Nort Sea en de Rolling Stones in Cuba. Dat is nog eens een mecenas. Geheel belangeloos (?).Waar doet ie het van…?).
  Maar na een paar seizoenen verdween dat logo van de shirts bij NEC
  omdat de toeloop van toeristen naar het eiland door deze reclame een enorme groei doormaakte zodanig dat Curacao de aanwas van Nederlandse toeristen niet meer aan kon…..Alle bedden in de hotels en vakantiehuizen waren helemaal volgeboekt. Hahaha.

 3. Jaha als Ajax speelt wordt er 90 minuten lang ingezoomd op dat kleine vlekje op hun mouw. Oh nee dat is geen vlekje maar de naam Curacao. Na de wedstrijd rennen alle toeschouwers naar de eerste de beste computer om een reis naar Curacao te boeken. Want ja niemand kijkt naar de wedstrijd maar een ieder is gefocusd op wat er op hun mouw staat. Die 2 miljoen is echt goed besteed hoor. Elke toerist die land op Hato zegt namelijk hetzelfde “ik keek naar wedstrijd Ajax en zag de naam Curacao op de mouw staan, dus tja direct een vlucht geboekt he”.

 4. Ik kijk regelmatig op de televisie naar de wedstrijden of samenvattingen van Ajax maar de naam Curacao op de shirts van de spelers heb ik nog nooit kunnen ontwaren. Waar staat die dan?

 5. Just saying. Ruggenaath mocht met de koning op de foto en had een lakei aan zijn zijde die zijn paraplu voor hem vasthield. Martina en Gijsbertha hadden bezoek van een suffe delegatie van de ajax en miserable t-shirt als cadeau. Zien ze zelf niet in kon pendew nan a keda? Ta dje morto di hamber e gaynan aki ta? Een ding weet ik nu zeker, desde ahorra ben ik de black queen van curacao. Als jullie volgende week niet doen wat ik zeg , mi ta basha e kos aki abau.

  P.S:En ja, eigenlijk had ik ook op de foto met de koning moeten staan!

 6. Een shirt met de naam Martina is denk ik een foutje van Ajax!
  Er is geen enkele speler, van het 1e t/m laagste jeugdelftal met de naam Martina!
  Een eeuwige onbekende bankzitter dus.
  Dacht dat “onze” Martina geen deel uitgemaakt heeft van de sponsoring aan Ajax maar dat dit door het touristenburo is gedaan.
  Dat er reklame voor Curaçao gemaakt wordt via een voetbalclub moet men niet onderschatten. Zag afgelopen week in een supermarket een vakantieganger in een volledige Feijenoord outfit.
  Het is maar hoe je het bekijkt.
  De Curaçaose voetballiefhebbers kwamen in het verleden naar een volgepakt SDK als teams uit Nederland kwamen voetballen. PSV, Ajax, Feijenoord, FC Utrecht, Oud Internationals, etc.
  Dus niet zo afgeven op de sponsoring, het brengt echt wel toeristen naar ons eiland.

 7. Ten tijde dat Martina directeur van Aqualectra was, was hij tegen pv’s.
  Ze zeggen wel eens waar een gerucht is zou het wel eens kunnen stinken. Niets verbaast mij meer hoor.

 8. Klopt het gerucht trouwens dat Stephen Martina met voorkennis een terrein bij “Newpoort” heeft gekocht/ verkregen dat voor de reverse osmose/ Kodela “plant” bestemd was, en dit terrein vervolgens “leased” aan Kodela?

 9. Dat krijg je als Ministers die niet Ministeriabel zijn over andermans geld mogen beschikken.

  Martina, net zo corrupt als je vader wiens Ministerschap hem multi miljonair heeft gemaakt .

  Een eiland wat voor alles zijn handen op moet houden gaat groot doen bij Ajax door 2 miljoen doneren.

  Zodat Martina straks in de VIP box kan zitten groor doen. Boeia barata….

  Wat een aanfluiting van een minister , die ook nog met een CEO rommelde….

  Er is iets met deze cultuur: Een hooge positie bekleden en goede smaak en fatsoen hebben staan hier duidelijk los van elkaar

 10. Wat een verschrikkelijke vogel die Martina. Daar kan ik echt geen respect voor opbrengen. Hoe gek moet je als regering zijn om 2 miljoen weg te gooien. En maar blijven bedelen in Nederland, 3e tranche, 4e etc etc.
  Opkrassen en niet meer terug komen en neem de rest in je kielzog mee.

 11. Hoe verzin je zoiets om 2 mijoen te doneren aan een rijke Voetbalklub, terwijl je eigen landskinderen creperen en eten krijgen dankzij particuliere initiatieven.

  Echt ko’i makaku van deze Minister.
  Maar ja , had je anders verwacht?
  Na de koeien, raketten….etc

 12. 1 miljoen euro per shirt. Dat is wat deze twee shirts ons heeft gekost.Tot nu toe heeft ajax 2 miljoen euro voor promotie gekregen van deze twee sufferds zonder tegenprestatie. Ipv ons gemeenschaosgeld terug te vragen van deze suffe club, nemen ze 2 shirts in ontvangst daarvoor. Losers.

 13. Waarom staat Martina’s naam op het shirt?

  Kijk hem daar greinzen, alsof hij de sponsering uit eigen portemonnee heeft betaald.

  Doet me denken en Omayra Leeflang.

  Die er als de kippen bij was, en haantje de voorste , 1e klas afreisde naar Korea voor de Olympische spelen…om er pontificaal.op de tribune te zitten.pronken.

  Zo bijzonder om te zien hoe snel de Ministers aandacht hebben voor zaken en er als de kippen bij zijn, als er iets te halen valt.

 14. Ajax is net als Curaçao. Heel veel blabla en heel veel luchtkastelen en met de grote jongens mee willen doen, maar met de uitvoering is het allemaal net niet.

 15. “Curaçao is sinds begin dit jaar prominent te zien op de mouw van het Ajax shirt en bereikt met uitingen rond de wedstrijden via televisie”

  Met andere woorden : de investering is puur om het toerisme op te krikken op het eiland … tijdens een wereldwijde corona crisis. Good luck with that.

  P.S. Weer eens een “briljant” idee van Gobierno & Sons B.V.

 16. Wat is dit nu weer voor maffe vertoning, ik ken die twee zogenaamde Ajax fans helemaal niet die samen met de Giraf nek Martina opp de foto staan. De oerdomme Martina zegt dat de reclame ( lettertjes van 3 cm groot ) goed werkt voor het toerisme . 3 Miljoen weg gegooid geld, als mijn achter familie van Praag nog in het bestuur van mijn joden club zaten zou deze gift niet zijn aan genomen of aan een goed doel op curacrim zijn ge schonken. Maar we moeten niet vergeten dat het mvr wonder? van de MAN met dit idee kwam.

 17. Het is niet vreemd dat Ajax op bezoek komt. Aan een sponsor van enkele miljoenen per jaar zou het wel vreemd zijn als Ajax daar geen aandacht aan zou besteden te meer daar deze sponsor zelf niet instaat is zijn bevolking voor de hongerdood te behoeden.
  En dat allemaal om een groep voetbalhooigans te mogen ontvangen op ons eiland.
  En Martina kon weer pronken zag dat het goed was.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties