Curacao.nu | Defensie blijft voedselbank Curaçao ondersteunen

Persbureau Curacao

Pictures by Berber van Beek/www.studiorootz.com

Militairen op Curaçao ondersteunen sinds twee weken de voedselbank met zowel menskracht als logistieke ondersteuning. Er is door het land verzocht om de inzet met twee weken te verlengen. Daaraan geeft defensie gehoor. Die ziet het ondersteunen van de civiele autoriteiten als een van haar drie hoofdtaken.

De voedselbank werkt samen met vele vrijwilligers, zowel vanuit organisaties als individuen die aangesloten zijn bij bijvoorbeeld kerken, sportverenigingen of de scouting, om de vele duizenden voedselpakketten op tijd af te krijgen.

Defensie levert zowel ondersteuning in het samenstellen van de voedselpakketten, als de distributie naar verdeelcentra, waarna de pakketten aan individuele gezinnen uitgegeven worden.

Aan het einde van de twee weken komt een nieuwe beoordeling of de ondersteuning nogmaals verlengd gaat worden. Op dit moment is de hulp nog hard nodig.

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | Defensie blijft voedselbank Curaçao ondersteunen

  1. Heb m rojer nog nergens gezien. Houdt dan ook je b.k over net als pipi , wij zijn volksvertegenwoordigers pfff. Overal, maar niet op plaatsen waar jullie zouden MOETEN zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *