Curacao.nu | D66 vraagt opnieuw naar situatie Venezolanen

Persbureau Curacao

D66 wil dat Knops en het kabinet samen met Curaçao de aanbevelingen uit de genoemde rapporten gaat opvolgen.

Den Haag – D66 wil weten wat de Nederlandse regering gaat doen met de aanbevelingen van de Adviesraad Internationale Vraagstukken over de situatie met Venezolaanse Vreemdelingen op Curaçao.

Die zeggen dat het Koninkrijk wel degelijk een verantwoording heeft en niet alles aan Curaçao zelf moet overlaten. Mensenrechtenorganisaties zeggen dat Venezolanen geen rechtsbijstand krijgen en gedwongen worden om voor hun uitzetting te tekenen.

D66 wil dat Knops en het kabinet samen met Curaçao de aanbevelingen uit de genoemde rapporten gaat opvolgen.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | D66 vraagt opnieuw naar situatie Venezolanen

 1. Curaçao neemt het niet zo nauw met de mensenrechten.

  Kijk hoe we omgaan met gedetineerden/ vluchtelingen
  Ik hoorde onlangs zo een anti Pietentrol luid blaten over Nederlands institutioneel racisme.

  Deze BLM politiegeweld jammeraar heeft zelf in Nederland gestudeerd, werkt alleen met stagisires die in NL hebben gestudeerd …

  . Grappig dat deze BLM jammeraar ( Deze persoon viert elk jaar SXKLAAS) geen ingezonden stuk heeft geschreven over schoppende en trappende VKCpersoneel, en lokaal ( zwart) politiegeweld!

 2. Ik zou zeggen belabberd .

 3. Laatst werd bekend dat uitgeprocedeerde asielzoekers in Nederland in een brandweerkazerne in Amsterdam worden ondergebracht. Het gaat alleen om mannelijke illegalen geen vrouwen. Laten we hopen dat de vrouwen op een veilige plek gehuisvest worden.

  Het is soms moeilijk om rechts en racisme uit elkaar te halen, Mark Rutte is trots dat hij rechts is maar ik heb hem nooit op racistische trekken kunnen betrapen.

  Heel anders is het met de 4 meiden die het programma “Goedemorgen Nederland” presenteren. Zoals altijd hebben ze het nieuws gebracht en alleen Amsterdammers die tegen zijn, aan het woord gelaten.

  Zo was die Annabel Nanninga fractievoorzitter van Forum voor Democratie als de kippen bij om te beginnen over dat Amsterdammers langer op de lijst voor een woning staan en dit terwijl het hier om een brandweer kazerne gaat en niet om woningen.

  Behalve de 4 presentatrices van “Goedemorgen Nederland” en Annabel Nanninga geeft Martk Rutte toch het goede voorbeeld dat rechts niet persé racistisch hoeft te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *