Curacao.nu | Curaçao Tourist Board maakt serie met Ramsay Soemanta

Persbureau Curacao

Ramsay Soemanta | Persbureau Curacao

Willemstad – De Curaçao Tourist Board CTB heeft een miniserie gemaakt met als titiel ‘The Dushi Stay Reporter’.

Tien afleveringen waarin de bekende fotograaf en vlogger Ramsay Soemanta uitlegt dat reizen naar Curaçao in het coronatijdperk veilig is. De web-serie wordt gedeeld op sociale media.

De fotograaf is niet alleen zelf aan het woord, maar laat ook toeristen praten die hun ervaringen over veiligheid en corona delen.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Curaçao Tourist Board maakt serie met Ramsay Soemanta

 1. Ranzige Ramsay is een schaamteloze profiteur van de MFK mafia, en zou overal geblacklist moeten worden.

  Maar het niet door enige integriteit geremde CTB haalt hem gewoon binnen.

  Maar ook Radio Dolfijn en Lions Dive halen deze laffe opportunist gewoon binnen voor mierzoete promotie campagnes, zoals Ranzige Ramsay die eerder maakte voor de crimineel Schotte, samen met zijn mafiameid Cicely bij de kerstboom waarvoor Ranzige Ramsay en Schotte zelfs de kinderen van het mafiastel misbruikten.

 2. Ay shonan nos mes por .
  Je blijft lachen op deze klip , zou wijlen Arthur zeggen

 3. Zal Ramsay nu óók intrek nemen in de cloaca van Pennicook?

 4. Geen greintje integriteit bij het CTB!

  Iedereen weet dat Ramsay Soemanta de laffe prive fotoslaaf van Gerrit Schotte was, die hem tot aan zijn slokdarm in zijn kont is gekropen.

  Samen met gekke geile Gerrit heeft ranzige Ramsay miljoenen verbrast op de idiote peperdure snoepreizen van de MAVO3 draaideurcrimineel.

  En dan neemt het CTB hem gewoon in dienst? IDIOOT!

 5. En zo krijgen andere, vaak aankomende goed opgeleide professionelen nooit een kans. De baantjes gaan hier altijd naar dezelfde kliek. Vreemd dat onze afgestudeerden nooit terugkomen, toch?

 6. De ctb-idioterie. En de soap gaat door.

 7. Abraham Mossel

  Als je je eiland nog verder de grond wil in trappen, moet je deze Gerrit de Raaf crimineel aanhanger Ramsay een 10 leugen achtige serie over curacrim de wereld in laten sturen, het lijkt er duidelijk op dat het CTB het eiland naar de kloten wil helpen, nou dat hoeven ze niet te doen omdat de curacrim dat al is, stelletje slapers bij het CTB, of moeten de laatste dukaten uit de bijna lege schatkist nog effe snel onder vrienden verdeeld worden?.

 8. Ongelooflijk dat het CTB in zee gaat met deze laffe kontenlikker van Gerrit Schotte die op kosten van de belastingbetaler de hele wereld over gesnoepreist heeft, samen met mafiameid / golddigger Stella van Rijn.

  In Nederland was het na de oorlog bijltjesdag en werd genadeloos afgerekend met laffe meelopers en profiteurs van het type Ranzige Ramsay.

  Hier leggen we ze in de watten.

  Zo benoemde Kennedy Ruggenaath zijn buurvrouw op Julianadorp Stella van Rijn, alias de Feeks van Forti, als mafiameid voorzitster van de commissie INTEGRITEIT!

  Shame on you, CTB!

 9. owjeeee, deze comment section wordt straks interessant om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *