Curacao.nu | Curaçao kent vandaag 22 nieuwe besmettingen

Persbureau Curacao

Het totaal aantal actieve besmettingen staat nu op 220 | Extra

Willemstad – Vandaag is bij de persconferentie bekend gemaakt dat er 22 nieuwe besmettingen zijn bijgekomen. Ook is er een iemand opgenomen in het ziekenhuis. Daar liggen nu drie coronapatiënten.

De patiënt die in het ziekenhuis is opgenomen, is overgevlogen vanuit Bonaire voor verdere medische zorg. Dat laat epidemioloog Izzy Gerstenbluth weten.

Ook verwacht hij dat een van deze drie patiënten vandaag naar huis kan. Er zijn 14 mensen genezen. Het totaal aantal actieve besmettingen staat nu op 220.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Curaçao kent vandaag 22 nieuwe besmettingen

  1. Moet zeggen dat de epidiomoloog steeds meer op een karikatuur begint te lijken. De man hoort zich zelf graag praten blijkbaar, het lijkt alsof geen einde aan komt.

    Het is toch ongelooflijk als bekend is dat mensen met overgewicht risico op ademhalingsproblemen loopt maar toch zien we Imro Zwerver daar met eem volgevreten buik verschijnen.

    De man is nota bene politieagent maar kan niet de keuze maken tussen zich volvreten en een ademhalingsapparaat voor iemand anders vrij houden. Moet zeggen dat ik walg van dat soort figuren.

  2. En Rhugg cs zagen dat het goed was. De ‘regering’ is tevreden…….

  3. Als Gerrit Schotte besmet raakt, weet je dat Ramsay Soemanta, Stella van Rijn en Amerigo Thode het ook zijn.

    Met bij Stella van Rijn wellicht nog een aantal andere vervelende besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *