28 C
Willemstad
• donderdag 23 september 2021 00:56

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | CMC extra personeel, Sehos weer open

Persbureau Curacao

De extra ic-plekken zijn voor patiënten van alle voormalige Antilliaanse eilanden. Als het nodig mocht zijn, komen die met extra air-ambulances naar Curaçao.

Willemstad- Het Curaçao Medical Center krijgt extra zorgpersoneel uit de Verenigde Staten en Cuba om patiënten met Corona te kunnen behandelen.

Nederland betaald de rekening. In totaal gaat het om 102 extra medewerkers in de zorg. Een deel zal gaan werken in het voormalige Sehos-ziekenhuis, dat voor intensieve zorg weer open gaat.

- Advertentie -

In het CMC is plaats voor 32 coronapatiënten en in het Sehos staan 84 bedden. De extra ic-plekken zijn voor patiënten van alle voormalige Antilliaanse eilanden. Als het nodig mocht zijn, komen die met extra air-ambulances naar Curaçao.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

11 reacties

 1. “Het Curaçao Medical Center krijgt extra zorgpersoneel uit de Verenigde Staten en Cuba om patiënten met Corona te kunnen behandelen”. What is going on?

  Wij hebben goed geteld 1 corona geval in het CMC en het hele zorgstelsel is op zijn kop.

  Deze hulpverleners zijn ergens anders in de wereld harder nodig, in Ecuador bijv. worden Corona doden op straat verbrand.

 2. Waarom zoveel stoelen in de IC, het word straks toch geen Appie`s kijken als er een van de familie op sterven licht!.

 3. @Kees Bouman
  We moeten ons drukker maken over de duizenden mensen die op dit eiland momenteel nauwelijks en zelfs helemaal niets te eten hebben. Het is ook niet echt beschaafd iemand op zijn/haar grammaticale fouten te maken.
  Dacht ik zo.

 4. Over taal fouten gesproken, @ Kees Bouwman, dan lees of sla je zeker mijn in gezonde over die ik schrijf in de knipselkrant. En vooral die over mijn vriend in het gevang zitter, Gerrit de Raaf.

 5. Juist Zon, 102 verplegers voor 1 patient!

  Betekent dat wanneer La Stiwz en zijn vrouw een ongeluk krijgen bij het halen van een pot mayo in Centrum Piscadera en in het ziekenhuis belanden, er 204 verplegers worden ingevlogen?

 6. Kees Bouman, nu dit jaar iedere middelbare scholier die zijn eigen naam met minder dan 3 fouten schrijft een diploma krijgt, kun je alleen nog maar van dit soort fouten verwachten.

 7. We hebben godbetere 1 coronapatient in het ziekenhuis ! 102 man/vrouw erbij.
  Net zo totaal uit het lood als al die maatregelen hier. Nog 2 weken de economie teisteren en het plezier van mensen vergallen.
  De angst regeert !
  Je hebt je punt nu wel gemaakt Gerstenbluth ! En Ruggenaath, ga nou weer eens zelf nadenken.

 8. Scherp @Kees Bouman.
  Dank u wel. Zo houden we elkaars grammaticale kunde en kennis op stand. Ik maak ook vaak schrijffouten.

  Moeten er trouwens geen aanhalingstekens worden geplaatst, wanneer er een zin geciteerd wordt? Maar ik kan me vergissen.

 9. Even off the record. Ik mag toch aannemen dat u bij de Knipselkrant de kennis van de Nederlandse taal hoog in het vaandel heeft staan. Voor mij is het dan ook onbegrijpelijk dat u in de zin: Nederland betaald de rekening, betaalt met een d schrijft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Kustwacht schiet illegale man op zee neer

De Kustwacht Caribisch gebied heeft gisteravond schoten gelost bij de aanhouding van een illegale boot in de wateren van Curaçao. Daarbij is een man gewond geraakt. De Kustwacht...

Nu.cw | Nederlandse regering reserveert 314 miljoen gulden voor Coho

In Den Haag werd gisteren de Rijksbegroting gepresenteerd. De gevolgen van het coronavirus zijn goed zichtbaar, ook op de Caribische landen in het Koninkrijk. De Nederlandse regering...

Nu.cw | Curacao Pride: ‘Hijs alsjeblieft de regenboogvlag tijdens de Pride-week’

De organisatie van de Curaçao Pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om tijdens de Pride-week de regenboogvlag te hijsen of via social media hun steun voor...

Nu.cw | Nieuwe zittingsdatum voor de zaak-Girasol

Er zijn vier verdachten in de zaak-Girasol, waarbij het gaat om verdenking van het vervalsen van documenten, misbruik van subsidiegelden en witwassen bij de stichting Wit Gele...
- Advertentie -