Curacao.nu | Avondklok voor Curaçao ingaande donderdag

Persbureau Curacao

avondklok vanaf 17 september. Deze is van 23.00 uur tot 5.00 uur ‘s ochtends. Na 23.00 uur mag niemand op straat zijn.

Willemstad – We gaan naar fase 3 uit het escalatiemodel. Dat meldt Minister President Eugene Rhugenaath. Deze fase 3 zal voor drie weken gelden.

Dat betekent een avondklok vanaf 17 september.

Deze is van 23.00 uur tot 5.00 uur ‘s ochtends. Na 23.00 uur mag niemand op straat zijn. Instanties kunnen weer een ontheffing aanvragen.

Groepen van meer dan vier personen zijn niet meer toegestaan. Horeca mag tot 22.00 uur openblijven. Ook voor mantelzorg komen regels.

Truk di pan mogen van 17.00 tot 22.00 geopend zijn. Sportactiviteiten mogen alleen zonder publiek. Sportscholen krijgen een maximum aantal personen.

Voor scholen: er mogen maximaal 25 kinderen per klas zijn voor groep 8 en naar boven.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Avondklok voor Curaçao ingaande donderdag

  1. Ik wil geen vuurtje aansteken maar vlgns mij kunnen burgers naar de rechter om deze maatregel terug te draaien. Het is niet bekend en bewezen dat het avond en nachtleven iets te maken heeft met het verspreiden van het virus.

    Het schijnt dat van de plus minus 100 besmetten een groot deel frequente bezoekers zijn van casino’s dus de avondklok op zich heeft niets te maken met het verspreiden van het virus.

  2. Showroe di Emmastad

    Ik hoor dat de Mafia Federatie Korsou, samen met de vakbondsleiders Bond di Atracadó gaat eisen dat ook hun zzp’ers overheidssteun krijgen. De avondklok maakt het hun onmogelijk de kost te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *