26 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 22:12

ParadiseFM | Izzy Gerstenbluth geeft voorlichting aan horecapersoneel

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth heeft gisteren het horecapersoneel van Jan Thiel voorgelicht over de Covid-19 vaccinatie. Dat zei Baldewijn Grul van restaurant Zest op Paradise FM. In zijn...

Democracy now! | Friday, May 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Moderna-vaccin blijkt effectief bij tieners

Het coronavaccin van Moderna - dat ook op Curaçao wordt gebruikt - beschermt 96 procent van de 12- tot 17-jarigen tegen Covid-19, zo blijkt uit een studie...

Nu.cw | Toerismesector Curaçao: gebrek aan versoepelingen onbegrijpelijk

De toerismesector is zwaar teleurgesteld over de versoepelingen van de coronamaatregelen zoals die deze week bekend zijn gemaakt. De voorzitter van Curacao Hospitality & Tourism Association (CHATA),...

PBC | Curaçao en Nederland akkoord over tweede uitvoeringsagenda

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao en Nederland zijn akkoord met de tweede uitvoeringsagenda om het eiland uit de coronacrisis te halen. De afspraken zijn onderdeel van het landenpakket...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracao.nu | Aannemers ISLA eisen duidelijkheid

Curacao.nu | Aannemers ISLA eisen duidelijkheid

Persbureau Curacao

De AAV heeft RdK gevraagd inzicht te geven in de plannen tot eind dit jaar, wanneer Klesch een half jaar later dan gepland de raffinaderij zou overnemen.

Willemstad – De Antilliaanse Aannemers Vereniging, AAV eisen duidelijkheid over hun toekomst bij de raffinaderij. Deze maand lopen alle contracten af. Maar hoe het nu verder moet, de rest van het jaar, weet men niet.

De AAV heeft de eigenaar van de raffinaderij gevraagd inzicht te geven in de plannen tot eind dit jaar, wanneer Klesch een half jaar later dan gepland de raffinaderij zou overnemen.

Bron: Curacao.nu

14 reacties

 1. Ik hoorde vandaag dat Martina nog tot het eind van de maand wil wachten op Klesch.
  Waarom nog tot het eind van de maand ? Wil hij nu gaan vertellen dat deze regering al maanden geen contact met Klesch heeft gehad ?
  We horen Uslu zeggen dat de hele wereld inmiddels het video conferencen heeft omarmd, dat het de doodslag gaan worden van de zakenreizen, maar hier op Curacao is men niet eens in staat een telefoon op te pakken en iemand recht op de man te vragen of hij nog belangstelling heeft ?

  Wanneer Klesch de telefoon niet opneemt weet je genoeg, maar dat had je ook tijdens corona kunnen weten. Zodra men met vertragingstaktieken begint schrijf je de kandidaat af en gaat je verder praten met andere kandidaten (als die er zijn).
  Kan me niet aan de indruk onttrekken dat er weer een hoop mensen hebben liggen slapen en nog altijd weten we op Curacao niet hoe je moet onderhandelen.

 2. @Fox e.a.
  Hebben jullie nou nog niet door dat @Bululu de zaak zit op te zwepen!
  Wie gaat daar nu nog op in. Hij/zij is gewoon een Europese Nl, dat zie toch duidelijk aan de schrijftrant.

 3. Laplas miljoenen besteed aan onderhandelingen met China, pisas nam z’n kans waar om daarheen te reizen de profiteur, hij nam z’n onwetendheid mee.

 4. @Bululu
  Weer zo’n oerdomme reactie van jou. Hoeveel jaar geleden is Curaçao eigenaar geworden van de raffinaderij en wie heeft het sindsdien beheert? Let wel beheert, er geld mee verdient, maar never nooit onderhouden/ gerenoveerd, zoals het met alles gaat op Curaçao? Btw heb jij inmiddels jouw Nederlandse nationaliteit opgezegd? Nog geen bewijs gezien.

 5. Wat is er niet duidelijk aan: Er was en is geen Klesh deal.
  Het geld is op. Contracten verlopen.
  Einde verhaal.
  Join the club.

 6. ASO.: de Klesch groep gaat het niet overnemen. Nu niet, morgen niet, nooit niet….
  Wie dat nog niet begrijpt moet echt zsm afgevoerd worden….

 7. Heeft de AAV en de werknemer van die roestbak nu hersens of zit er alleen zaagsel in die koppen, steeds weer het zelfde liedje, hoe kunnen wij die roestbak open houden en opnieuw opstarten, terwijl ze weten dat Klesch die roestbak never nooit meer niet wil hebben ja alleen voor het oude ijzer. ook zal Klesch een prijskaartje overleggen aan de regering om die roestbak te slopen en dan verdwijnen met de Noorder zon. En NL zal wel weer de schuld krijgen van het klootjes volk !.

 8. Beflapas heeft gelijk, als hij zijn hoerenverhalen tot de snek zou beperken zou hij een aanwinst zijn voor dit forum, maar met dansleraren en dj’s in de Staten naast wandelende strafbladen, casinoverslaafden, proleten en een lolo uit Soto hoeven we weinig te verwachten van een parlementaire enquete.

  Om dj Doran uit te leggen wat een parlementaire enquete is ben je al een paar weken bezig.

 9. Een parlementaire enquete hierover zou op zich niet gek zijn. Nu weet niemand meer wat de rol van het MPDT met Wiels was en wat het allemaal gekost heeft en waarom de raffinaderij in korte tijd 3 directeuren achter elkaar heeft gehad.

  Nu wordt veel over de band gecommuniceerd, Whiteman had het over dat de Chinezen van Nederland en de VS de raffinaderij niet mochten overnemen dus dan is de vraag waarom is miljoenen besteedt aan onderhandelingen.

  Verder heeft Whiteman over dat de bedoeling van Chunky de Lannoy vanaf dag één was om de raffinaderij te sluiten.

  Het is ook interessant om te weten waarom de vakbonden ondanks een beslag, zolang bleven pleiten om met PDVSA door te gaan.

  Wij moeten niet in de oude gewoontes blijven hangen waarbij iedereen wat roept zonder een mogelijkheid om dat op waarheid te controleren.

  Ander hebben wij niet geleerd van Corona en blijven wij dezelfde fouten herhalen. Als de bevolking de juiste informatie heeft kunnen ze ook voor de juiste mensen in Forti zorgen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties