Curacao.nu | 250 voedselpakketten in vlammen op

Persbureau Curacao

Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de brand is ontstaan in een van de kamers van het gebouw. De oorzaak is nog niet bekend.

De brand gisteren bij het Rode Kruis in Suffisant heeft het gehele gebouw in de as gelegd.

De brandweer rukte met groot materieel uit, maar kon niet voorkomen dat het gebouw totaal werd verwoest. Bij de brand gingen ook 250 voedselpakketten in vlammen op.

Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de brand is ontstaan in een van de kamers van het gebouw. De oorzaak is nog niet bekend.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | 250 voedselpakketten in vlammen op

 1. Abraham Mossel

  De oorzaak is nog niet bekend ?. Elke grote boerenlul weet toch wel dat dit gewoon is aangestoken, zeker een op gejutte politieke groep met lange tenen zijn de daders.

 2. Ambulant

  De brandweer zat weer zonder water ??? Putten droog ?

 3. ericlapas

  Wellicht treed ik in herhaling maar het kan bij mij niet in dat in zo een klein land met zo weinig inwoners, directeuren uit algemene middelen 60.000 NAF in de maand verdienen (sorry krijgen) terwijl anderen niets te vreten hebben.

 4. Joep Meloen

  Triest, juist nu zovelen een voedselpakket nodig hebben gaan die in vlammen op.
  Hopelijk stelt de overheid hen snel een gebouw ter beschikking en compenseert het financiële verlies. Nu is niet de tijd om te gaan steggelen over wat de oorzaak is en hoe de verzekering dit over een jaar kan uitbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *