Curacao.nu | Carwash verkoopt groente en fruit, geen vergunning

Persbureau Curacao

Jixiang Car Wash | Extra

Coronatijd brengt veel creativiteit naar boven. Jixiang Car Wash op de Winston Churchillweg verkoopt nu zelfs groente en fruit terwijl je auto gewassen wordt.

Dat werd overigens ontkent toen de Inspectie gisteren langs kwam en een grote container opende met goederen die niets van doen hebben met een carwash. Daarin vond de Inspectie ook nog eens bonnenboeken voor illegale nummerverkoop.

En als klap op de vuurpijl had de eigenaar ook geen vergunning om auto’s te wassen. De hele tent is nu gesloten totdat de vergunningen in orde zijn.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Carwash verkoopt groente en fruit, geen vergunning

 1. Hallóóóó, is of bestaat er een vergunning om te stelen, te graaien in de staatskas? Neen? Stop het graaien dan totdat de vergunningen in orde zijn om verder te stelen. Wisten jullie regeringsleiders dat economische moeilijkheden bij velen een bepaalde mate van wanhoop kunnen veroorzaken? Wisten jullie regeringsleiders dat onder jongeren blijkt dat zelfs zij getroffen worden door de plaag van wanhoop? Wisten jullie regeringsleiders dat jongere vrouwen in de prostitutie terechtkomen, dat het een rechtstreeks gevolg van economische noodzaak is, en niet van een gebrek aan zelfdiscipline of van het milieu waaruit zij afkomstig zijn. Wisten jullie regeringsleiders dat ook jonge mannen die op zoek naar werk van huis weggaan, er vaak niet in slagen werk te vinden. Wisten jullie regeringsleiders dat sommigen (jongeren) ten slotte uit wanhoop schandknaap worden door hun lichaam voor homoseksualiteit beschikbaar te stellen in ruil voor voedsel, geld en onderdak, en dat zij marionetten worden in de handen van corrupte, immorele benden? Dit alles is jullie dank voor dit steeds armer wordende volk, jiunan di Corsow, terwijl jullie in alle weelde en luxe leven.

 2. Joep Meloen

  Veel succes bij het aanvragen van de vergunningen. De overheid ligt nog altijd op z’n gat. Kunt e-mails sturen wat je wilt, je krijgt nergens antwoord op, dus hoe je dan aan een vergunning moet komen is mij een raadsel.
  Wil men dus gaan controleren dan moet men de ondernemers ook de kans geven een vergunning aan te vragen. Dit gedrag slaat momenteel nergens op. Mensen moeten aan omzet zien te komen, de ondernemers zelf krijgen geen enkele financiële bijstand, dus geen omzet is geen inkomen. Dan zoek je een andere manier, vindt die, maar kom je erachter dat de overheid nog lekker thuis zit.

 3. Ach, zo wordt er in mijn straat nu verhuurd in het kader van “weg in eigen land” zonder vergunning zonder zich ook maar druk te maken om de COVID-19 maatregelen waaraan bv hoitels wel dienen te voldoen.
  Idd men blijft creatief bezig.

 4. E berdad

  MEO sigi sera tur negoshi numa pa malu. Despues di 1 di juni Banko Central su saldo lo ta 0 y lo no tin sen mas pa paga niun salaris ni penshun ni onderstand. Y e habusador grandi di MEO ku ta Cornelisse y su amiguito Virginie por para goza ora nan tambe tin 0 riba nan kuenta di banko. Idiootnan! Anto Hulanda no por juda boso tampoko. Dus despues di 1 di juni no tin sen tampoko pa paga e ministernan parlamentarionan ni hefe di servicionan y sigui benta kuminda afo y dune pornada en vez di laga e hendenan traha y tin nan negoshi nan normal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *