Curacao.nu | 22 nieuwe corona besmettingen

Persbureau Curacao

Het totaal aantal actieve besmettingen is nu 262 | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Er zijn vandaag 22 nieuwe corona besmettingen geregistreerd op Curaçao. Van twaalf is de besmettingsbron bekend, van tien wordt dit nog onderzocht.

Er liggen twee patiënten in het ziekenhuis en er zijn zeventien personen genezen. Het totaal aantal actieve besmettingen is nu 262.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | 22 nieuwe corona besmettingen

 1. Overigens waren er vandaag minder besmettingen ik geloof 12 maar er is ook minder getest !
  De 22 waren van 10:10.

 2. We gaan op deze manier snel naar de 400 dan kunnen we weer naar de lockdown.
  Tja Rolex Fer miet toch iets doen voor zijn geld. Boor eat dre clown doet heb je geen intelligentie nodig., behalve bij de juiste partij te horen. Lol

 3. Het kan niemand verrassen als het aantal geinfecteerden blijft groeien, de epidiomoloog ging er prat op dat wij nul besmettingen hadden en stak elke dag een veer in zijn eigen kont. Nu is hij in geen weg of wegen te bekennen en nu zien we plotseling Lesley Fer met de politie op stap.

  Het probleem is simpel ook tijdens de lockdown had niemand de moeite genomen om aan een stragie voor de opening te denken, de epidiomoloog valt iedereen lastig met statistieken maar kan niets meer vertellen dan 2m afstand houden en in je elleboog hoesten.

  Er zijn geen toekomstplannen, scholen gingen open zonder enige protocol en het zelfde geldt voor alle horeca gelegenheden en werkplaatsen.

  Binnenkort moet Curacao tegen Mexico spelen, bij Mexico speelt een spits met de naam Corona. Het is nog niet bekend hoe deze speler nog gedekt gaat worden, gaan de Curacaose verdedigers 2m afstand van deze Mexicaanse speler houden? Volgens mij heeft niemand nog daarover gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *