Curacao.nu | Kenley Jansen houdt zicht op World Series

Persbureau Curacao

Jansen verscheen in de negende inning op de heuvel en gooide drie tegenstanders uit. | Persbureau Curacao

Kenley Jansen heeft met Los Angeles Dodgers nog uitzicht op deelname aan de World Series. De werper uit Curaçao won met zijn club van Atlanta Braves (7-3).

Jansen verscheen in de negende inning op de heuvel en gooide drie tegenstanders uit. Los Angeles Dodgers verkleinde de achterstand tot 2-3.

De honkballers van Houston Astros hebben een beslissende zevende wedstrijd afgedwongen in de finale van de American League tegen Tampa Bay Rays. Ze waren hun tegenstander met 7-4 de baas.

Astros is pas de tweede ploeg in de geschiedenis van de hoogste honkbalcompetitie van de Verenigde Staten die in de play-offs is teruggekomen van een achterstand van 3-0, na Red Sox in 2004. De winnaar van de tweestrijd plaatst zich voor de World Series.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Kenley Jansen houdt zicht op World Series

 1. Schei toch uit, John Bash, alleen Jacinta Constantia heeft nog meer mondi in zich dan Kenley Jansen.

 2. Schei toch uit, John Bash, alleen Jacinta Constantia heeft nog meer mondi in zich dan Kenley Jansen.

 3. Tsjesus, wat zijn we weer achterlijk aan het reageren over Jansen. Uit bepaalde reacties blijkt overduidelijk dat men stinkend jaloers is op deze topper van de baseball elite. Ongelooflijk

 4. Maar zoals voor iedereen geldt ook voor deze baseball kanjer, Money does not buy you class! Heel heel snel rijk worden, nouveau riche syndroom , betekent niet dat de regeltjes van goed fatsoen en basic social decency niet voor jou gelden.

 5. De vrouw van deze lelijkerd is een golddigger van het ergste soort.

  Kan zelfs Stella van Rijn (alias Gerrit’s geisha / Schotte’s sloerie) niet aan tippen.

 6. Deze jongen vaart wel, niet op Curaçao, niet in Haiti, niet ergens in Afrika, nee in het land van de rednecks en cowboys is hij miljonair geworden!!!

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Kenley,
  Voordat het vulgus hier je uiteen reet: pabien kerel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *