Curacao.nu | 16-jarig meisje vermist

Persbureau Curacao

Michellangella Michela Ersilia wordt vermist

De politie is op zoek naar de 16-jarige Michellangella Michela Ersilia. Sinds zondag 1 maart 2020 is zij vermist. Toen ontdekte haar familie in de ochtend dat ze niet thuis.

Kennelijk was zij weggegaan zonder iets te zeggen. Een zoektocht en nabellen leverde niets op.

Michellangella is 1,58 meter lang en heeft een slank postuur. Ze heeft kort bruin haar, een bruine huidskleur en bruine ogen.

Wie meer weet over waar Michellangella op dit moment is, of wie haar na 1 maart nog ergens heeft gezien, wordt verzocht te bellen naar de politie op telefoonnummer 917 of anoniem op 108.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | 16-jarig meisje vermist

  1. Of het aan het water ligt weet ik niet, het heeft voor mij geen twijfel dat er een actieve politiek is om de bevolking dom te houden en we laten ons hier ook weer keer op keer dezelfde bestuurders aan de macht die over de staatskas beschikken als of het hun eigen is (niet in positieve zin). En zolang ze gekozen blijven worden is er geen geen geld voor hun die het echt nodig hebben. Is het daarom niet dweilen met de kraan open. Er wordt niet eens gedweild

  2. ericlapas

    Iemand had het ooit over dat flouride in drinkwater werd gedaan om de bevolking dom te maken en te houden. Heb begrepen dat zelfs in Afrikaanse landen waar een groot deel van de bevolking analfabeet is, dat ze zich niet keer op keer door dezelfde politici voor de gek laat houden.

    Laten we eerlijk zijn, de miljoenen die o.a. Camelia-Römer in zakken van vrienden en in eigen zak heeft gestopt had toch beter aan sociaal maatschappelijke werkers en gezinscoach voor probleem gezinnen besteedt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *