26 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Compleet nieuw Mambo Beach opent medio juli

HomeLandenCuraçaoCompleet nieuw Mambo Beach opent medio juli

WILLEMSTAD — De druk bezochte strandbar ‘Mambo Beach’, die op 3 april zijn deuren sloot, heropent medio juli. Eigenaar Henny van der Hek: “Ik heb altijd gezegd dat Mambo een ‘uit de hand gelopen’ surf-shop is geworden, waarbij men als het ware met ‘nietjes en elastiekjes’ de groei van de bezoekersaantallen heeft geaccommodeerd. Het was echt tijd om nieuwe faciliteiten te creeren.”

Toen Mambo in 1988 openging, werd het dagelijks door zo’n 100 badgasten bezocht. Tegenwoordig zijn er soms wel 2000 bezoekers. Er is veel gedaan aan de ondergrondse infrastructuur, zoals de aanleg van riolering, elektriciteit en de aanleg van een keerwand die tegen storm moet beschermen.

Het gebouw is op exact dezelfde locatie – verhoogd – gerealiseerd.”

Ondergronds zijn onder meer kleedruimtes aangelegd. “De artiesten hebben vanuit deze ruimtes een kijk op het publiek zonder dat het publiek inkijk heeft. Menig artiest vindt het belangrijk om voor een optreden de sfeer te kunnen proeven. Deze ondergrondse ruimtes steken nu een meter boven de grond uit waarop het podium is gebouwd.”

Verder heeft Mambo nu ook een zwembad. De keuken heeft een groter oppervlak gekregen. De eigenaar maakt zich geen zorgen over de bezoekersaantallen, nu Mambo drie maanden dicht is geweest.

Aangezien wij met grote regelmaat optredens van Top-10 artiesten uit Nederland hebben, wordt er zelfs door fans bewust voor een vakantie op Curaçao gekozen, waarbij ze hun reis om het optreden heen plannen. Mede dankzij deze optredens heeft Mambo ook in Nederland aan naamsbekendheid gewonnen.” Op website mambobeach. com komt vanaf aanstaande maandag een countdown naar de opening.

Verder verklapt Van der Hek alvast dat op 28 augustus – in de week van het North Sea Jazz Festival – Alain Clark bij Mambo optreedt.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties