CFT | Cft voorzitter Gradus bezoekt Voedselbank Curaçao

Pictures by © Berber van Beek – www.studiorootz.com

Willemstad – Raymond Gradus, voorzitter van de drie Colleges van financieel toezicht (Cft), bracht onlangs een bezoek aan de Voedselbank Curaçao. Daar kreeg hij van de secretaris van de stichting Stacia Illidge informatie over de opzet van dit maatschappelijk initiatief dat sinds het begin van de Coronacrisis maandelijks hulp biedt aan duizenden gezinnen. Sinds april 2020 zijn er meer dan 40.000 voedselpakketten uitgedeeld.

Ook werd hij ingelicht over de donateurs die door middel van hun financiële bijdrage deze vorm van hulpverlening mogelijk maken en de betrokkenheid van alle vrijwilligers die zich wekelijks op diverse manieren inzetten om alle werkzaamheden rond te krijgen.

Pictures by © Berber van Beek – www.studiorootz.com

Raymond Gradus brengt een informeel bezoek op Curaçao, waar hij een week lang persoonlijk kennis neemt van de lokale ontwikkelingen en informele gesprekken voert met diverse instanties en personen. Het voornemen was oorspronkelijk om ook andere Caribische landen binnen het Koninkrijk te bezoeken, maar dat is uiteindelijk niet mogelijk gebleken. Ook het reguliere bezoek van het voltallige College aan de landen dat voor juni gepland stond is afgelast; de eerstvolgende reis staat gepland voor oktober.

Pictures by © Berber van Beek – www.studiorootz.com

Bron: Persbericht College financieel toezicht

4 Reacties op “CFT | Cft voorzitter Gradus bezoekt Voedselbank Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *