CC | Coast Guard arrests 50 Venezuelans entering the island illegally

Coast Guard arrests 50 Venezuelans entering the island illegally

WILLEMSTAD – Early this morning the Dutch Caribbean Coast Guard intercepted two go-fasts with approximately 50 Venezuelans who were trying to enter the island illegally.

This action took place in the Fuik area, on the south-east side of the island.

According to the spokesman of the Coast Guard, Roderick Gouverneur, eighteen of these Venezuelans were already on the island. But they were arrested. The rest of them were still on these go-fast boats. “This is by far the largest number of illegal Venezuelans we have intercepted,” said Gouverneur.

Coast Guard arrests 50 Venezuelans entering the island illegally

Coast Guard arrests 50 Venezuelans entering the island illegally

Photo credit: Orlando Molina (Kiko ta Pasando)

Bron: CuracaoChronicle

11 Reacties op “CC | Coast Guard arrests 50 Venezuelans entering the island illegally

 1. Daar wordt het parlement en president apart gekozen. De oppositie had de parlementsverkiezing gewonnen en kreeg de meerderheid.

  Maduro el Burro heeft het parlement buitenspel gezet omdat hij veel Cubanen heeft bij het leger en politie apparaat.

 2. Poep is toch iets zeer waardevol omdat als ze niet eten dan hebben ze ook geen poep. Deze idioten zijn net ongewenste hondjes die was gedumpt op de vuilnisbelt en die nu anderen achterna lopen.

  Het enige socialist die bestond op aarde was Simon Bolivar hij stierf arm de rest vanaf Stalin t/m Fidel Castro en Maduro zijn criminelen en hebben miljarden $$$$$$$$$.

  Maduro is een Colombiaan die bevriend raakte met criminele Chavez en kreeg de Venezolaanse nationaliteit cadeau, net als al die Arabische terroristen die nu over een Venezolaanse paspoort tot hun beschikking hebben.

  http://elinformadorweb.net/terroristas-pasaportes-venezolanos-hechos-cuba-parados-canada/

  http://www.infobae.com/america/america-latina/2017/02/09/confirman-que-venezuela-entrego-pasaportes-y-visas-a-terroristas-de-hezbollah/

 3. Ericlapas, Ben je tegen democratie? Maduro heft geen meerderheid in het parliament van Venezuela. Hij zou moeten opstappen!

 4. Er zijn meer mensen die zijn bliven hangen in een ideaalbeeld van het socialisme lees de stukjes van John Dasilva er maar op na.
  die gasten willen ons in een keurslijf drukken en dat we onze vrijheid van mening moeten opgeven.
  maar
  Het is een uitstervend ras.. de dinosaurussen hebben het ook niet overleefd.
  dit soort sterven ook uit…Als zielige oude mannen die het nooit hebben begrepen.

 5. Abraham Mossel

  mensen ik ga die [email protected] helemaal geen antwoord meer geven, hij heeft alleen maar heel veel verrote kasten in zijn schuur staan, en daar wil hij je juist op hebben zitten de stakker, met een normaal gesprek kan deze vazal en troll van Gerrit de Raaf niet komen het is elke keer onzin wat de klok slaat, hij is net zo als DGST de KKC destabiliseren en te saboteren is hun MFK/KFO/roeppedepoep.???

 6. +1000
  dit soort mastadonten blijven hangen in het socialistische ideaalbeeld.
  ze hebben een vertroebeld beeld …
  ze denken dat maffia figuren hun uit de shit zal halen.
  mijn vrijheid om te zeggen wat ik wil is me heel veel waard.
  welke vrijheden hebben mensen in een dictatuur?
  kan die Erica daar antwoord opgeven?

 7. Joep Meloen

  Je kunt wel claimen socialistisch bloed te hebben, doch dat ontslaat je niet van de verantwoordelijkheid een land goed te besturen. Dat ontslaat je ook niet van je verantwoordelijkheid je zakken niet te vullen i.p.v. voor het land te werken.
  Maduro heeft laten zien dat hij totaal geen kennis van zaken heeft. Pik Pisas idem dito, maakte er ook een puinhoop van, of ben je dat alweer vergeten.
  Dat je wellicht 200,000 man op straat ziet is geen indicatie dat een president het goed doet. Nooit geweten dat dit aantal mensen een maat is voor goed bestuur. Hoe minder mensen op straat hoe beter je het doet !
  Bij Schotte c.s. zag je ook geen mensen op straat, dus dan is jouw redenatie dat hij goed werk heeft afgeleverd ?

  Wil je praten over goed leiderschap dan denk ik meer aan Mandela, aan Gandhi. Zij waren socialist en lieten zien hoe het moest, zij hielpen hun land vooruit. Anderen noemen zich socialist, maar helpen alleen zichzelf vooruit.
  Ik loop niet als een blind paard achter iedereen aan die zich socialist noemt. Spijt me zeer.

 8. ericlapas

  Beste @Joep Meloen, ik neem je het niet kwalijk het is duidelijk dat het rode bloed van socialisme niet door je aderen stroomt. Er wonen ongeveer 30 milj. mensen in Venezuela. Ik heb nooit meer dan 100.000 betogers op straat gezien. Volgens mijn Papiamentstalig onderwijs is dat geen 0,333333% (kan ik helaas niet naar boven afronden). Volgens mij komt dat percentage overeen met de groep rijken voor de periode Chavez. Dat Maduro een vrachtwagen chauffeur was doet er niet toe Oscar de Leon was taxi chauffeur. Pik Pisas was agent 2e klasse bij de politie.

 9. Waarom ga je niet naar Venezuela om Maduro te helpen? Het is makkelijk om hier te zitten schreeuwen. Hij zit niet op jou en jouw adviezen te wachten. Volgende keer moet je Raul Castro zeggen en niet Maduro.

 10. Joep Meloen

  Ericlapas,

  Onder welke steen kom jij vandaan gekropen ???
  Je levert hier commentaar, maar hebt totaal geen idee wat voor puinhoop Chavez en Maduro er van hebben gemaakt.
  Om het makkelijker voor je te maken. Wanneer een land decennialang veel en veel meer uitgeeft dan wat er binnenkomt dan gaat zo’n land failliet, simple as that.
  Wanneer je dan, als politieke leiding, net zoals Schotte c.s. miljarden in je achterzak steekt dan gaat het land nog iets sneller failliet.
  Venezuela is zo failliet als het maar zijn kan en het gevolg is dan ook dat men geen producten meer in het buitenland kan kopen. Ergo, de bevolking zit zonder de meest basic producten en dan sta jij nog te juichen ? Nog altijd denk jij dat Chavez en Maduro het fantastisch hebben gedaan ?
  Maduro was gewoon een buschauffeur en laat zien dat hij geen moer heeft begrepen van het besturen van een land.

 11. ericlapas

  Dit zijn hartverscheurende taferelen en te bedenken dat er Curaçaoënaars erbij stonden te schreeuwen, “Afuera”. Het wordt tijd dat Maduro met harde hand ingrijpt en een einde maakt aan de demonstraties. Het enige wat de onruststokers Capriles en Paparoni mee bezig zijn is het land destabiliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *