PFM | ‘Ga niet op eigen houtje olieresten opruimen’

Bevatten mogelijk giftige stoffen, waarschuwt de minister van Gezondheid, Milieu en Natuur | Defensie

Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur en Verkeer Suzy Camelia Römer heeft de bevolking opgeroepen niet zelf te beginnen aan de schoonmaak van de gebieden, die zijn besmeurd door de olieresten die de afgelopen dagen op de ABC eilanden zijn aangetroffen.

De resten kunnen mogelijk giftige stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid, zo lezen we in het AD. Havenmeester Marlon Laroche is benoemd tot coördinator van een team dat een actieplan opstelt en er op toeziet dat de olie op een verantwoorde manier wordt opgeruimd.

Vandaag begint de STTC (Sea Turtle Conservation Curaςao) in overleg met de coördinator met het schoonmaken van de boka’s op Bandabou en Klein Curaςao. De organisatie maakt zich vooral zorgen over de schildpadden die in dit gebied in deze tijd hun eieren komen leggen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | ‘Ga niet op eigen houtje olieresten opruimen’

  1. ArubaObserver

    Op Aruba helpt de MP himself met opruimen. Mouwen opstropen en gaan met die banaan. Want het aller ergste hiervan is , zelfs geen speciale kleding heeft Aruba niet. Wat maakt het nou uit denkt iedereen als onze flora en fauna maar niet uitsterven. Mensen leven telt niet mee. Je ziet het zelf hoe MP van Aruba het aanpakt. Die dacht kansen die je nu krijgt moet je goed uitspelen, ook al ga het tenkoste van gezondheid of wat en wie dan ook. Dus wat verwacht je van Arubaanse volk die zo’n gekke Henkie aan de leiding is ? Die doen net zo idioot mee aan olie smeurie opruimen. Beste mensen waar leidt dit naar toe ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *