30 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

Cartoon Pa Stechi | How to stay in power

Marvelyne Wiels - How to stay in power | Cartoon Pa Stechi
GevMin Marvelyne Wiels (Pueblo Soberano) trekt laatste politieke jokers uit de mouwen – How to stay in power | Cartoon Pa Stechi

WILLEMSTAD – Curaçao heeft geen regering meer. Gisteravond bood Ben Whiteman zijn ontslag aan bij de gouverneur.

Tot die tijd probeerde de coalitie de PAR aan boord te krijgen. Maar dat mislukte. De gele partij wilde twee ministersposten en het vertrek van gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels.

Pueblo Soberano vond die prijs te hoog en gaf daarna instructies aan de ministers om op te stappen. Dat maakt nieuwe vervroegde verkiezingen noodzakelijk. Waarschijnlijk vinden die plaats in februari of maart volgend jaar.

Bron: Persbureau Curacao

Bron: Pa Stechi

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. oo aai wat zou ik graag het paspoort van deze wanabé in willen zien en niet om te kijken waar zij zoal haar vleugels heeft uit geslagen over de wereld MAAR meer om wat voor!!???paspoort zij heeft???. IK heb het zwaarste vermoeden dat dit een diplomaten paspoort is. En ik heb ook het zwaarste vermoeden dat zij net zoals Gerrit de Raaf voor hun partij en maffia vrienden in de witte handel zit, zij heeft mij teveel ge reist net als de Raaf. Haar zogenaamde snoepreisjes met veel koffers is een plubliek geheim. wanner gaan de ogen eens open van het OM, of houd het OM dit als grote kers op de taart ff in de wachtkamer, ook daar zal ik niet van op kijken, trouwens op curacrim hoef je nergens van op te kijken, net zoals in Nederland waar nu weer bekend is geworden dat de grote vriendin van Constantia MFK ( die haar ff zou helpen met het nieuwe ziekenhuis ) miljoenen heeft verdiend met de legale verkoop van zelf geproduceerde heroine. je blijft lachen op deze aardbol. En laten wij eerlijk zijn het grote geld is toch te verdienen in de drug handel, en hoeveel presidenten en hooge pieten met diplomaten paspoorten zitten al niet voor jaren in het gevang, bla bla bla. maar ja je hebt veel verkiezing geld nodig als je je stemmen moet kopen. veel succes allemaal. En geloof mij maar als ik ( nu al jaren) een bepaalde telepathie heb komt die meestal voor 95 % uit en dat meen ik echt. Dat noemen zij een bepaalde gave.

  2. oo aai wat zou ik graag het paspoort van deze wanabé in willen zien en niet om te kijken waar zij zoal haar vleugels heeft uit geslagen over de wereld MAAR meer om wat voor!!???paspoort zij heeft???. IK heb het zwaarste vermoeden dat dit een diplomaten paspoort is. En ik heb ook het zwaarste vermoeden dat zij net zoals Gerrit de Raaf voor hun partij en maffia vrienden in de witte handel zit, zij heeft mij teveel ge reist net als de Raaf. Haar zogenaamde snoepreisjes met veel koffers is een plubliek geheim. wanner gaan de ogen eens open van het OM, of houd het OM dit als grote kers op de taart ff in de wachtkamer, ook daar zal ik niet van op kijken, trouwens op curacrim hoef je nergens van op te kijken, net zoals in Nederland waar nu weer bekend is geworden dat de grote vriendin van Constantia MFK ( die haar ff zou helpen met het nieuwe ziekenhuis ) miljoenen heeft verdiend met de legale verkoop van zelf geproduceerde heroine. je blijft lachen op deze aardbol. En laten wij eerlijk zijn het grote geld is toch te verdienen in de drug handel, en hoeveel presidenten en hooge pieten met diplomaten paspoorten zitten al niet voor jaren in het gevang, bla bla bla. maar ja je hebt veel verkiezing geld nodig als je je stemmen moet kopen. veel succes allemaal. En geloof mij maar als ik ( nu al jaren) een bepaalde telepathie heb komt die meestal voor 95 % uit en dat meen ik echt. Dat noemen zij een bepaalde gave.

  3. Nee snuitje, zij gaat ook weg. Echter hou ik mijn hart vast dat zij niet nog even op de valreep de echte werknemers van het Curaçao Huis het leven moeilijk gaat maken. Info komt al mij kant op en ik ben benieuwd.
    Echter zit hier ook een positieve kant aan. Op het moment dat zij het huis heeft verlaten, zal de waarheid boven water komen drijven en zullen de echte werknemers wel even laten weten wat zij allemaal gedaan heeft en vooral hoe. Nog 5 maanden geduld a.u.b.

  4. Nog steeds wordt Fraudelyne die door iedereen in PS wordt uitgekotst door dezelfde partij de hand boven het hoofd gehouden.

    Wat weet Fraudelyne? Heeft ze Asjes betrapt op een triootje met Stella van Rijn en een pony? Dan beiden aanklagen voor dieenmishandeling!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...