Cartoon Pa Stechi | Herdefiniering houdbaarheid

‘… houdbaarheid, wat is houdbaarheid …..?’ | Cartoon Pa Stechi

De vereniging van Supermarkten eigenaren zijn boos op de inspectiediensten.

Supermarkten boos op inspectiediensten

De vereniging van Supermarkten eigenaren zijn boos op de inspectiediensten. Die ontdekten bij de grote Mangusa en bij Centrum Supermarkt grote hoeveelheden versproducten die over datum waren.

Volgens de supermarkten misbruiken de inspecteurs hun macht tijdens de controles.

Vanavond vergaderen de supermarkten over de problemen. Ironisch genoeg is de brief die leden oproept te komen ook een maand over tijd. In plaats van vandaag 11 mei, staat in de uitnodigingsbrief de datum van 11 april genoemd.

Bron: Pa Stechi Cartoons / Persbureau Curacao

7 Reacties op “Cartoon Pa Stechi | Herdefiniering houdbaarheid

 1. Frits laat Joep Meloen je niet horen hij zal je afmaken voor papegaai.

 2. Je kletst uit je nek Miep. Ik ben het met je eens dat voedsel na de vervaldatum soms nog goed te consumeren is, maar om de consument het risico te laten lopen op voedselvergiftiging is op Curaçao, met de hoge temperaturen te groot. En dan betalen ze ook nog eens de volle prijs. Oplichters zijn het. Dit is een aanslag op de gezondheid.

 3. Je mot even weten waar het allemaal echt om gaat voordat iedereen de ander onnodig namen noemt.
  Ten eerste is het EINDELIJK na een wet geving die al 17 jaar oud is dat deze diensten eens hun werk doen. Er komt geen afgekeurd en over datum spul binnen-de meeste fouten worden gemaakt door het personeel die gewoon zijn werk niet goed doet-eerst in ook eerst uit – het is eerder dat de koel en vries cellen van de supermarkten niet deugen -dan dat overdatum (wie bepaald die datum??) slecht zou zijn-ik zit al 40 jaar in dit vak -voordat er datums verplicht werden -dit heeft te maken meer met smaak behoud dat slecht spul -at men spullen die op rotten na nog te bakken waren-dus het gaat echt niet zo slecht. Weet waar je over praat voordat je achterlijke opmerkingen maakt.

 4. En wat doet de douane de andere kant op kijken? de containers moeten beter
  gescand worden wat voor producten binnen komen en de vervaldatums controleren.
  Denk dat daar het problem zit dat de supermarket producten al bij binnenkomst al over tijd zijn.Wat illegal werknemers in dienst hebben de wet veranderen voor elke illegal werknemer fl.3000,00 boete zo is het ook meteen afgelopen.

 5. Hufterst zijn het. Ze spelen met de gezondheid van de mensen. Onmiddellijk sluiten die tent en een gigantische geldboete er overheen.

 6. AB.NORMAAL

  Met uitzondering met van der TWEEL, zie je in alle supermarkten geen constant aanbood van de zelfde producten, dit hoeft niet maar het lijkt dat supermarkten vaak rest (dump) partijen opkopen, en die dan tegen de hoofdprijs aanbieden in kun winkel. Bijv wat je ook koopt aan bijv koek producten ze zijn altijd muf en smaakloos wat er op duid dat ze al behoorlijk oud zijn.

 7. Freedomwriter

  De supermarkten zijn boos omdat naar voren gekomen is dat zij de bevolking aan het belazeren zijn met over datum en/ of bedorven producten? Echt de omgekeerde wereld!!! Het is de bevolking die boos moet zijn dat ze door de supermarkten belazerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *