PFM | Girigoria akkoord van ministerraad

Dat stelt minister Sisline Girigoria in een persverklaring als reactie op de berichten dat zij voor zichzelf een functie geregeld zou hebben

De ministerraad is ermee akkoord gegaan dat de demissionaire minister Sisline Girigoria van Gezondheid, Milieu en Natuur na het aftreden haar functie als ambtenaar bij het Ministerie van Sociale Ontwikkeling Arbeid en Welzijn verruilt voor een functie als unithoofd agrarisch bedrijf bij AVB, voorheen bekend als LVV.

Dat stelt Girigoria in een persverklaring als reactie op de berichten dat zij voor zichzelf een functie geregeld zou hebben. Ook verklaart Girigoria dat zij zelf niet aanwezig was tijdens de vergadering waarin het besluit is genomen.

Er was een vacature voor de genoemde functie bij AVB, aldus de bewindsvrouw. Volgens Girigoria zijn er minimale kosten aan verbonden voor de overheid.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Girigoria akkoord van ministerraad

 1. Je moet opleidingen hebben voor bepaalde posities-de meeste van deze loosers hebben nog geen mulo

 2. THE NEVER ENDING STORY…………….

 3. Nog gekker de aanstelling van nr.5 Mfk Gibert Doran als parlementarier,met een gigantische belastingschuld(Eigen schuld)en vanwege zijn gezondheid niertransplantatie uitgesteld tot na zijn beediging.Naar mijn inziens had deze meneer nooit als parlemtarier beedigd moeten worden.De belastingdienst moet nu wel op zijn loon beslag leggen,want dat doen ze ook bij ons.

 4. Abraham Mossel

  DezeTroll en vazal van de club van 12 nu 9, kan deze functie op haar buik schrijven, gaat echt niet door deze grap, nu krijgt ze een baan bij LLV, als graszaaier en bollen plukker. Eigen schuld dikke bult.

 5. Pfffffffffff

  Dino??????
  Ga aub weer snel terug onder je steen

 6. Geloofd jij zelf in wat je schreef?

 7. Was er een vacature?

  Is er een openbare sollicitatieprocedure geweest?

  Zo niet, dan is het een benoeming zoals die van Taco Tara Asjes en Zus de Lannooy bij de Centrale Bank door onze vriend Emsley Tromp.

 8. Zolang ze ervoor gekwalificeerd is, lijkt het geen probleem.
  Indien ze er niet voor gekwalificeerd is, dan meteen terug draaien.
  Desnoods door het volgend kabinet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *