32 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Carls’ blog | Broedertwist?

HomeBlogsBlog Carlson ManuelCarls' blog | Broedertwist?


We begonnen ons al zorgen te maken over onze onvolprezen junior-gevmin Carls Manuel. Al maanden geen domme streek meer uitgehaald en ook het zeer vermakelijke ‘His excellencies weekly report’ is al tijden niet verschenen.

Maar het blijkt stilte voor de storm: achter de schermen – kwaaddenkenden zullen zeggen: stiekem – werkt onze handelsreiziger in ophef en vertier aan een pr-offensief dat zijn weerga niet kent. Daarvoor heeft hij een heus lobbybureau ingehuurd Castro Communicatie ingehuurd. Het mag wat kosten dus.

Van dat bureau kun je niet zeggen dat ze geen verstand van pr hebben. De inkt van de door Manuel ondertekende opdracht was niet opgedroogd of ze maakten het nieuws wereldkundig. Hoewel, je kunt ook stellen dat je als onderneming wel heel wanhopig moet zijn als je denkt indruk te maken met een klant als Manuel… Anderzijds: oprichter van Castro Communicatie is Frits Huffnagel, verkoper van als ‘citymarketing’ verpakte gebakken lucht. Dat schept een band.

Hij weet bovendien ontzettend veel af van het Eurovisie Songfestival. Misschien dat de gevmin die een carrière als zanger ambieert, heeft gedacht via het borrelnetwerk van Frits het fundament te leggen voor een artistieke carrière nadat zijn ambtstermijn is afgelopen.

Wij van de Knipsel vragen ons wel af hoe het nu verder moet met The King die op het Curaçaohuis is binnengehaald als media-expert. Het zal toch niet zo zijn dat broerlief aan de kant is geschoven voor Frits. En waar we ook benieuwd naar zijn, is de rekening die de belastingbetaler op Curaçao mag ophoesten. Haagse lobbybureaus schrikken niet terug voor een uurtarief van 400 tot 600 euro.

Stay tuned.

Bron: Knipselkrant Curacao

KKC naschrift

Meer over capriolen van de Curacaose gevolmachtigde minister in Nederland leest u hier.

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Omdat er ‘altijd’ zo goed gekeken wordt naar contracten gaat alles fout. Daarom is het Land altijd en steeds weer miljoenen kwijt aan onzorgvuldigheid, onoplettendheid en incapabele figuren.
  Jaar in jaar uit.
  Verouderde wetten, veelal niet nauwelijks aangepast vooral niet vanaf 10/10 etc.
  De taxpayer is altijd de klos, vertrek van steeds meer bewoners leidt tot nog meer ellende want minder inkomsten.
  Inmiddels zitten we onder de 150:000 mensen, en het blijft maar doorgaan. Wees daarom niet verbaasd als we eind 2023 nog eens 10:000 minder hebben.
  Arbeidsproductiviteit is laag.
  Bevolking vergrijsd. Prijzen gaan omhoog, meer mensen en dan mn. de minderbedeelden verkeren in moeilijkheden.

  Nadenken, je zegt het zelf al@Kari

 2. Naar mijn weten wordt gevmin aangestuurd door de regering van Curaçao(Alg.zaken) en zal finmin zeker goed gekeken hebben naar dit contract.

 3. Frits is zelf ook niet zo fijn op. Verre van aangenaam/betrouwbaar figuur.
  Nu wordt het echt tijd de handel en wandel van Manuel onder de loupe te nemen. Vies zootje binnen die MFK.

  Nu mag mondkapjes domme kracht Constancia zelfs van SOAW via haar klupjes FDK huizen opknappen à raison de 1.5 miljoen.
  Een veroordeelde nota bene die wacht dat ze achter de tralies moet.
  Berguensa.

 4. Dat is precies wat ik Frits gisteren in een email heb gevraagd namelijk: hoe het voelt met gemeenschapsgeld te worden betaald dat toebehoort aan het volk van Curaçao en voor wat? Werven van nieuwe contacten? Voor de Curaçaose bevolking van geen enkele toegevoegde waarde. De reputaties van de gebroeders nietsnutten en non vertegenwoordigers is Frits zeker ontgaan. Tja, als het op geld aankomt ………

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties