CAP hoorde nog niets van overheid

hato2WILLEMSTAD — Curaçao Airport Partners (CAP) heeft vandaag in een in diverse media laten weten dat zij tot nu toe geen officiële communicatie van de Curaçaose regering heeft mogen ontvangen met betrekking tot ‘potentiële heronderhandelingen of de beëindiging van de overeenkomst’.

Advertentie

Daarmee reageert het bedrijf op enkele uitspraken van minister Stanley Palm (Pais) van Economische Ontwikkeling.
Eerder deze week liet hij aan deze krant weten te overwegen om een einde te maken aan de concessie die CAP heeft om de luchthaven te exploiteren en te onderhouden, of om te heronderhandelen over de Doma (Development Operation and Management Agreement).
Palm is ontevreden over de voortgang in de ontwikkeling van de luchthaven, terwijl er volgens de bewindsman wel geld is om te investeren.
CAP liet daarop weten zich gewoon te houden aan de gemaakte afspraken.

Nu ook weer: “Ons standpunt is dat wij blijven doorgaan met het nakomen van onze verplichtingen en verantwoordelijkheden zoals vermeld in de gemaakte afspraken met de overheid van Curaçao en onze toewijding met betrekking tot de vooruitgang en ontwikkeling van ons eiland. Onze missie is en blijft het behalen en overtreffen van de verwachting van de gebruikers, de overheid van Curaçao en alle lokale en internationale reizigers die afhankelijk zijn van Curaçao International Airport als toegang tot zowel Curaçao als de omliggende regio.”

bron: Amigoe

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *