27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Bijeenkomst voor werknemers Kurá Hulanda

WILLEMSTAD — Voor de werknemers van Kurá Hulanda organiseert horecavakbond Horecaf aanstaande donderdag wederom een bijeenkomst in het SSKgebouw. Deze duurt van negen uur ‘s ochtends tot twaalf uur ‘s middags.

Advertentie

- Advertentie -

werknemers Kura HulandaDe werknemers kregen de informatie aangereikt van drie advocaten en konden gisteren ook met een psycholoog praten.

Dit gebeurt in navolging van de succesvolle informatiebijeenkomst die gisteren plaatsvond en waarbij 65 van de 80 werknemers van Kurá Hulanda aanwezig waren.

“Gisteren is duidelijk gebleken dat er onder de werknemers veel animo was om zich in de toekomst door de vakbond te laten vertegenwoordigen. Omdat we toen geen inschrijfformulieren bij ons hadden, krijgen de werknemers donderdag de kans om zich in te schrijven”

, aldus Horecaf-voorzitter Kenneth Valpoort.
Zoals de Amigoe reeds heeft gemeld geeft de vakbondsleider aan dat er mogelijk binnen een maand een nieuw operationeel management zal komen voor het hotel.
Minister van Economische Ontwikkeling Stanley Palm (Pais) stelt dat meerdere groepen geïnteresseerd zijn in overname van het operationele management ofwel een heropening van het boetiekhotel in Otrobanda.

“De groepen zijn nu in onderhandeling met de banken en het zou best wel eens snel kunnen gaan, waarbij het hotel mogelijk al over een maand weer heropend zou kunnen worden”

, aldus minister Palm die vooralsnog niet in details wil treden over wie dat zijn.
Valpoort stelt dat Horecaf bij een dergelijke heropening de vertegenwoordiging van de werknemers ‘van begin af aan op zich zal nemen’.

Advertentie

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Democracy now! | Tuesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -
- Advertentie -