‘Bewijs is er, aan de Staten of ze situatie Wiels pikken’

dick drayerCURAÇAO – Het is aan het parlement of ze de situatie rondom Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels pikken of niet. Dat zegt journalist Dick Drayer in gesprek met Radio Hoyer 2. Maandag staat Wiels op de agenda van de Statenvergadering.

Premier Ivar Asjes zal daarin verantwoording moeten afleggen over de situatie rondom Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Drayer bracht deze onthullingen in de publiciteit en heeft sindsdien vanuit allerlei hoeken dossiers ontvangen van spraakmakende zaken. Zelf zal hij maandag ook kort aanwezig zijn bij de vergadering, maar verwacht daar geen nieuwe bewijzen te horen die zijn verhaal ontkrachten.

Volledige dossier
Drayer: “Alle statenleden hebben het volledige dossier in hun bezit en kunnen die bewijzen dus ook gebruiken tijdens het debat met Asjes. Ik verwacht niet dat Asjes maandag met bewijzen komt, dus het is aan het parlement om in het grote politieke spel te bepalen of ze dat pikken of niet.”

Drayer vertelt of hij na de persconferentie van Wiels en Asjes nog contact met één van beiden heeft gehad.

Luister hier of hier naar het interview met Dick Drayre van Radio Hoyer 2

Luister hier naar het standpunt van Asjes over deze zaak tegen Radio Hoyer 2 Rick Hart: “Of u het nou leuk vindt of niet, Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels blijft in het kabinet Asjes Gevolmachtigd minister, dat verzeker ik u”,

 

Bron: Versgeperst

Bronnen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *