28 C
Willemstad
• zaterdag 13 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Beloning 25.000 dollar bij goudroof Fedex-wagen

HomeMediaBeloning 25.000 dollar bij goudroof Fedex-wagen

FEDEXWILLEMSTAD — De Amerikaanse privédetective David Bolton was onlangs op het eiland voor een onderzoek naar een goudroof, gepleegd op afgelopen 29 april uit een wagen van FedEx.
Ook maakte hij gisteravond in het nieuws via Telecuraçao bekend dat hij in opdracht van de eigenaar van de vijf gestolen goudstaven een beloning van 25.000 dollar uitlooft voor de gouden tip die leidt naar de (gedeeltelijk) terugvondst van de goudstaven, of naar de bij de overval betrokken verdachten.

De politie heeft eerder geen informatie gegeven over deze roof en distantieert zich inmiddels ook van de beloning die Bolton uitgeloofd heeft.
De detective is ook naar het politiekorps geweest om informatie te vergaren en heeft kennis gegeven van de beloning.
Het KPC volgt echter een procedure bij het uitloven van beloningen en dit werd hem ook duidelijk gemaakt.
De politie roept iedereen dus op om er rekening mee te houden dat het KPC geen beloning zal uitloven aan tipgevers over deze roof.
Dit onderzoek staat los van dat van Bolton.
Volgens Bolton zouden drie mannen betrokken zijn geweest bij de goudroof en hebben meerdere tassen meegenomen.
Van zijn cliënt zijn er vijf goudstaven met een waarde van 175.000 gulden – met bestemming Miami – uit de wagen gestolen, die onderweg was naar Hato.
Uit de informatie die hij in de Verenigde Staten (VS) heeft kunnen vergaren blijkt verder dat er meerdere goudstaven werden gestolen.
De totale waarde hiervan was ruim 600.000 dollar, aldus Bolton.
Hij voegt daaraan toe dat de gestolen goudstaven van zijn cliënt niet 100 procent maar 49 procent goud bevatten, waardoor de kleur van die staven makkelijk te onderscheiden zal zijn.

Iedereen die informatie heeft over deze roof kan Bolton mailen naar boltonpi@ cs.com of hem in de VS bellen via telefoonnummer 3054470888.

Bron:Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties