ArubaNieuws | Record aantal echtparen opnieuw getrouwd op Aruba

Onder de meer dan 500 deelnemers waren reisbeïnvloeders en celebrity-paren – waaronder Lydia en Doug McLaughlin, bekend van Bravo TV’s “The Real Housewives of Orange County” en Ashley en JP Rosenbaum uit seizoen 7 van “The Bachelorette.”

ARUBA – 500 echtparen van over de hele wereld hebben op Aruba opnieuw een trouwbelofte gedaan. Na het overweldigende succes van de inaugurele ceremonie in 2017 verzamelden deze week honderden amoureuze tortelduifjes van over de hele wereld op het panoramische, poederwitte zand van Aruba’s wereldberoemde Eagle Beach.

Koppels uit Duitsland, Italië, Brazilië en de Verenigde Staten, vernieuwden hun belofte met ‘I Do’ bij zonsondergang. 500 in totaal.

“Met talloze bekroonde stranden om uit te kiezen, is Aruba een belangrijk herkenningspunt voor bezoekers die naar het Caribisch gebied reizen”, aldus Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority. “De energie was tastbaar en echt magnetisch, aangezien we honderden paren, jong en oud, publiekelijk hun toewijding aan elkaar in het paradijs hernieuwen. “We wensen al onze gasten een oneindige hoeveelheid geluk en een leven lang liefde en kijken er naar uit om hen terug te verwelkomen op ons One Happy Island. ”

Onder de meer dan 500 deelnemers waren reisbeïnvloeders en celebrity-paren – waaronder Lydia en Doug McLaughlin, bekend van Bravo TV’s “The Real Housewives of Orange County” en Ashley en JP Rosenbaum uit seizoen zeven van “The Bachelorette.”

Bron: Arubanieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *