ArubaNieuws | Nog meer Caribische ministers in Den Haag

Aruba’s gevolmachtigde minister Guillfred Besaril verwelkomde vandaag de ministers Xiomara Ruiz-Maduro en Andin Bikker op Schiphol

Den Haag – Niet alleen staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het deze week druk met het ontvangen van bewindslieden uit de Caribische delen van het Koninkrijk.

Ook minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft tijd in zijn agenda moeten inruimen voor Caribische gasten. Woensdag verwelkomt hij eerst de Curaçaose minister van Justitie Quincy Girigorie om vervolgens samen met staatssecretaris Mark Harbers kennis te maken met zijn nieuwe Arubaanse ambtsgenoot Andin Bikker.

Die laatste gaat vrijdag ook nog op bezoek bij Knops die vandaag de Arubaanse minister van Sociale Zaken, Jeugd en Arbeid Glenbert Croes op de koffie krijgt. Daarnaast is minister Xiomara Ruiz-Maduro van Financiën uit Aruba in Den Haag.

Bron: Arubanieuws

3 Reacties op “ArubaNieuws | Nog meer Caribische ministers in Den Haag

 1. De zoveelste bedelronde van onze caraïbische politici. Nos mes por ! Niet dus.

 2. Vergeet niet dat de halve Curacaose Staten deze week in Nederland zijn voor een peperdure snoepreis naar een volslagen zinloze verkeersconferentie.

  Businessclass vluchten, 5 sterren hotels overnachtingen en torenhoge daggeldvergoedingen.

  Ook de coalitie MAN/PAR/PIN, waarop ik gestemd heb, is vertegenwoordigd.

  Alsof we geen tekort hebben van 120 miljoen op de begroting.

  In wat voor een bananenrepubliek leven we?

 3. En al deze Arubaanse bewindslieden reizen natuurlijk, met hun gevolg, economy Class en ze logeren natuurlijk in een goedkoop AirBnb ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *