AntilliaansDagblad | Weer luchtverkeer Aruba met Latijns-Amerika

Aruba Tourism Authority verwacht daardoor deze maand ongeveer 2.000 extra toeristen.

Oranjestad – De grenzen voor bezoekers uit Latijns-Amerika, Midden-Amerika en de Caribische eilanden, met uitzondering van voorlopig Venezuela, zijn weer open.

Aruba Tourism Authority verwacht daardoor deze maand ongeveer 2.000 extra toeristen.

Voor Luchthaven Reina Beatrix betekent dit dat het vanaf 1 december 2020 opnieuw passagiers zal verwelkomen aan boord van luchtvaartpartners als Avianca, Copa Airlines, Wingo, Sky High en Air Century, die passagiers rechtstreeks uit Colombia, Panama en de Dominicaanse Republiek brengen. Nu de grenzen open zijn, zullen passagiers ook via luchthavenhubs in Bogota of Panama verbinding kunnen maken met secundaire markten zoals Brazilië, Chili en Argentinië.

,,We zijn verheugd onze luchtvaartpartners en alle passagiers uit Latijns-Amerika, Midden-Amerika en Caribische eilanden weer te mogen verwelkomen. AUA Airport was al klaar om alle passagiers van alle bestemmingen te verwerken vanaf 15 juni 2020, toen we alle noodzakelijke wijzigingen op de luchthaven hebben voltooid om een veilige en gezonde passagiersafhandeling voor alle passagiers en personeel te garanderen.

We zijn echt dankbaar voor het geduld en de loyaliteit van onze luchtvaartpartners, en we zijn ervan overtuigd dat alle passagiers op de gebruikelijke warme Arubaanse manier zullen worden begroet en behandeld”, aldus Joost Meijs, ceo van Aruba Airport Authority nv.

Air Century hervat de service vanaf 2 december 2020, Sky High en Wingo vanaf 3 december 2020, Avianca vanaf 4 december 2020 en Copa Airlines vanaf 12 december 2020. Bij elkaar gaat het om zeven vluchten per week.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AntilliaansDagblad | Weer luchtverkeer Aruba met Latijns-Amerika

  1. Luchthaven Reina Beatrix nodigt personen uit code rooe gebieden uit om de Arubanen te komen besmetten.

  2. Herinner je je deze foto over 1 jaar en kijk wie het overleefd heeft…

  3. Joseph Ignace Guillotin

    Zo kun me weer eens zien wie er eigenlijk de baas is op het eiland. Als je eenmaal de maffia hebt ‘uitgenodigd’, gaan ze niet meer weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *