AntilliaansDagblad | KLM Curaçao Marathon afgelast

Inschrijvingen automatisch omgezet naar volgend jaar

Willemstad – De KLM Curaçao Marathon 2020 gaat niet door.

In een verklaring laat de organisatie weten dat dit besluit is genomen ‘vanwege de aan het coronavirus gerelateerde toegenomen gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor onze hardlopers, wandelaars, toeschouwers, vrijwilligers, sponsors en partners’.

De marathon stond gepland voor 29 november 2020.

,,We begrijpen maar al te goed dat dit een enorme teleurstelling is, vooral na de laatste aankondiging. Onze excuses dat we dit evenement niet in een eerder stadium hebben geannuleerd, maar we bleven werken en dachten dat het mogelijk zou zijn om een Covid-19-proof race te organiseren. Helaas zijn er soms factoren waarover men geen controle heeft en die verhinderen dat dingen gaan zoals je graag zou willen”, aldus de persverklaring.

Als creatieve oplossing worden deelnemers nu twee races in plaats van één aangeboden. Alle inschrijvingen voor de KLM Curaçao Marathon 2020 worden automatisch omgezet naar de race van volgend jaar op 28 november 2021.

Daarbij krijgt de deelnemer ook nog gratis toegang tot een extra race, namelijk ‘de 2020 Virtual Curaçao Run (28 – 29 november) inclusief de 2020 ‘Bling-Bling’-medaille!’.

Alle deelnemers die zich inschrijven voor de Curaçao Marathon op 28 november 2021 en voor 20 november 2020 betalen krijgen ook gratis entree voor de Virtual Curaçao Run.

Bron: Antilliaans Dagblad van 23 oktober 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *